Samenwerking

0
(0)

Samenwerking op Maat!

Zou je het leuk vinden om samen te werken met ‘Oh My Pie’? Dat kan! Een samenwerking is mogelijk op allerlei manieren. Neem contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden. Met een creatieve kijk kunnen we kijken naar een samenwerking op maat!

Adverteren
Er zijn meerdere mogelijkheden om te adverteren op Ohmypie.nl. Denk bijvoorbeeld aan een (onafhankelijke) review, advertorial, winactie of bannering. Voor vragen over adverteren kun je contact opnemen per e-mail.

Pers / Producten toesturen
Uiteraard blijf ik graag op de hoogte van de laatste trends, events, ontwikkelingen en nieuwtjes omtrent alles wat met (glutenvrije) voeding te maken heeft. Uitnodigingen ontvang ik daarom graag per mail. Adresgegevens kun je opvragen per e-mail. Ik vind het ook leuk om producten te ontvangen, het toesturen van producten is altijd vrijblijvend. Mijn reviews zijn altijd eerlijk en persoonlijk en vooraf geef ik geen garanties met betrekking tot plaatsing.

Workshops

Kook- of bakworkshops organiseren, daar draai ik mijn hand niet voor om. Daarnaast zou ik een lezing kunnen geven, afgestemd op de doelgroep.  Met al mijn enthousiasme en ervaring in het onderwijs is dit ook iets waar mijn ogen van gaan stralen en mijn hart van gaat bloeien. In overleg kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

1 comment
  1. Dag Marike,
    Als je mij je adres mailt, kan ik je een paar potjes toesturen…….daar kun je heerlijke pies van maken ????
    Fijne sintweekend,
    Groet, Baudewijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts