Prinsessen Pannenkoeken

0
(0)

Vroeger droomde ik vaak over prinsessen, paarden, roze pannenkoeken en prachtige jurken. Dankzij Colette’s heerlijke recept voelde ik mij even een ‘Prinses in een speeltuin’ met zo’n kleurrijke toren voor mijn neus. Ondanks haar drukke leven weet Colette altijd ruimte te creëren voor een ontbijtfeestje.  Vele van jullie zullen zich afvragen: “Hoe doet die dame dat toch elke ochtend met een druk gezin?” Vandaag deelt Colette weer één van haar ontbijtgeheimen met ons!

Wie Colette is lees je hier. Deze inspirerende dame heeft haar eigen Facebook en Instagram, een feestje om te bezoeken voor iedereen met (of zonder) coeliakie, die van heerlijke en gezonde recepten houdt! Colette is een échte ‘Ins-PIE-rator die zich voornamelijk richt op: het zoeken naar balans, sport én gezond eten om haar lichaam en geest in een goede conditie te houden!

‘Een Prinsessenontbijt voor zowel de grote als de kleine ontbijter. Vandaag deel ik mijn favoriete pannenkoekenrecept waar je zelfs de moeilijke eters mee kunt verleiden, want wie wil er nou niet happen in zo’n fantastische toren?! Op een creatieve manier tover jij in een handomdraai de lekkerste pannenkoekjes op tafel! 

Roze pannenkoekjes met een voedzaam karakter waardoor je de dag met een Powerboost kunt beginnen! Stiekem heb ik er een vleugje rode biet in verstopt. Rode biet zit vol met antioxidanten, vezels, kalium, magnesium en nitraten. Een kleurrijke en voedzame toevoeging aan bijvoorbeeld: smoothies, havermout, yoghurt en voor de fanatieke sporters aan een eiwitshake. Voor ieder wat wils!

Met enige precisie, vakmanschap en een kritisch oog zette ik deze kleurrijke toren op tafel. Mijn kinderen en ik zijn er dol op! Dit kun jij ook! Durf jij de uitdaging aan te gaan? Post jouw foto met jouw Prinsessen Pannenkoekentoren en laat mij weten hoe ze smaken!’

Gluten-, lactosevrij én verantwoord genieten is een feest!

 

Voor zo’n lekkere stapel heb je nodig:

 • 100 gr.  kwark
 • 100 gr. havermeel
 • 1 eidooier
 • 2 eiwitten
 • 1 a 2 theelepels kokosbloesemsuiker, honing of agavesiroop
 • 2 theelepels  rode bieten poeder
 • 100 cc water
 • Garnering :  kokos yoghurt, (lactosevrije) yoghurt/ kwark, soja yoghurt ,agavesiroop of honing en alle soorten rood fruit
  en blauwe bessen.

Aan de slag!

 1. Mix met een mixer de eiwitten met het zoetmiddel luchtig.
 2. Roer in een andere kom de rest van de ingrediënten goed door elkaar en voeg als laatste
  het opgeklopte eiwit toe.
 3. Doe een klein beetje olijfolie of kokosolie in de pan en bakken maar!
 4. Schenk kleine hoopjes beslag in de pan en bak ze aan beide kanten ‘bruin’.
 5. Als jouw Pareltjes klaar zijn dan kun je ze naar hartenlust met een lactosevrij yoghurtmengsel besmeren en opstapelen.
 6. Decoreer jouw toren van Pisa vervolgens met fruit zodat er een kleurrijk en smakelijk geheel ontstaat.
 7. Ga ervan genieten! Ontbijten is nog nooit zo leuk geweest!

 

Ben je benieuwd naar de toverkunsten van Colette? Volg haar dan via Facebook én Instagram!

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

Related Posts