Oh My Pie! Boek Babbels

0
(0)

Marike, wanneer kan ik jouw boek bestellen? Deze prangende vraag heb ik de afgelopen periode heel vaak gekregen. Vandaag zal ik jullie het verlossende antwoord geven!

Wie?

Het is alweer een jaar geleden dat ik het idee kreeg om een boek te maken. Kalkidan van Foodslices vroeg of ik haar wilde helpen met de eindopdracht voor haar opleiding fotografie. Natuurlijk wilde ik dat, zo leuk om haar op deze manier te kunnen helpen. Om een win-winsituatie te creëren bedachten wij dat het leuk zou zijn om de foto’s en recepten te bundelen in een E-book. Eigenlijk is het begonnen als een grap maar al snel nam het grotere vormen aan en eindigt het avontuur met een prachtig hardcover boek. Van het brainstormen tot het maken van de foto’s en het schrijven van de teksten, alle stappen heb ik met passie en veel plezier doorlopen. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Puntgaaf Drukwerk. Met de support van het fantastische team van Puntgaaf is het gelukt om een pracht product te creëren waarin elk pareltje tot z’n recht komt.

Over ieder detail is nagedacht om een zo’n compleet mogelijk belevingsboek te maken speciaal voor jou! Zodat jij thuis ook als een ware tovenares in de keuken kunt bakken zoals ik dat ook doe.

Wat?

Wat voor een boek wordt het? Het wordt een boek boordevol gluten- en lactosevrije ontbijtfeestjes, tussendoortjes, hartige hapjes en uiteraard de meest mooie en lekkere taarten! Degene die mij al een langere tijd volgen weten dat ik een eigen stijl hanteer. Elk recept is dan ook op z’n Oh My Pieriaans geschreven! Het is dan ook naast een handzaam kookboek een boek om bij weg te dromen! Een feestje voor het hele gezin en ook de kids genieten vast en zeker mee. Daarnaast onthul ik mijn bakgeheimen en laat ik jou stap voor stap zien hoe jij zelf succesvol aan de slag kan gaan in de keuken.  Ook voor de vegans onder ons is het een plezier, want alle recepten hebben een vegan optie. Genieten voor iedereen! Met een aantal basisproducten kun je alle recepten maken, voor ieder wat wils!

Boekformaat: 120 pagina Oh My Pie! kijk- en leesplezier,  220 x 220 mm (boekblok) incl. luxe leeslint en een aantal verrassende effecten!

Kosten: €22,95

 

Waar en Wanneer?

Als iemand mij vorig jaar had verteld dat ik een boek zou gaan maken in 2016 had ik die persoon uitgelachen. Ik, een boek? Nee joh, dat kan niet. Toch is het nu bijna zover. Op 2 januari gaat niet alleen de pre-order van start. Het is ook de dag dat mijn NIEUWE WEBSITE online gaat! In de webshop kun je het boek dan bestellen, zodat jij dit fantastische boek voor Valentijnsdag GESIGNEERD en evt. voorzien van een persoonlijke boodschap al in huis hebt! Ik vind het zo waanzinnig spannend.

Op dit moment ben ik nog hard aan het werk om de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te zetten. Natuurlijk wil ik jou extra in het zonnetje zetten daarom ben ik achter de schermen druk bezig om wat extra’s te organiseren zodat jij extra verwend zal worden bij de aanschaf van dit belevingsboek.  Lange dagen, vierkante ogen en de nodige zweetdruppels maar uiteindelijk allemaal voor het goede doel!

Dank je wel!

Zonder alle support van de mensen om mij heen, via Instagram, Facebook en de vele mailtjes, was dit mij nooit gelukt! Het resultaat is werkelijk fantastisch! Ik ben dan ook ontzettend benieuwd wat jullie ervan zullen vinden.

Vragen?

Heb je een vraag voor mij? Stel deze gerust! Ik beantwoord graag de vragen!

De foto’s laten alvast zien welke sfeer je kunt verwachten! Start het nieuwe jaar met de kleurrijke recepten van Oh My Pie!

Heel veel liefs,

Marike

 

Food fotografie: FoodSlices

Portret fotografie: Anne Eigenraam

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

6 comments
 1. Wauw Marike, wat een mooie website heb je gemaakt. Ik kan het dan ook niet laten om wat te schrijven. Wat top dat je dit allemaal bereikt hebt, met je enthousiasme en plezier voor bakken en positiviteit in het leven. Leef je mooiste leven! Ik ga snel je boek bestellen!
  Dikke kus, monique

 2. Yes! Bestelling van jouw boek geplaatst, wat hebben je recepten mij vaak op feestjes gered en geholpen aan groot succes in genieten voor jong en oud! Kan niet wachten want dit boek mag niet ontbreken! En de site is prachtig geworden, heel veel succes, ga zo door ?
  Groetjes Moniek

  1. Hi Moniek, wat een lief berichtje. Ik vind dit zo mooi om te lezen! Dit is waar ik het voor doe, dankjewel!
   Ik ben benieuwd wat je van het boek zal vinden! Liefs, Marike

  1. Hi Irene, dankjewel! Wat een lieve woorden! We zijn nog volop bezig om de site te optimaliseren maar het begin mag er zijn. Huppel gerust rond, het bruist van mooie recepten! Liefs, Marike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts