De kers op de taart!

0
(0)

Met liefde creëerde ik afgelopen week deze eenvoudige mini Raw Red Velvet Cheesecakes.

Dit toffe recept zal in het e-book verschijnen, speciaal voor de vroege vogels die het boek bestellen. De kers plaatste ik dan ook met zorg en aandacht op de taart. De foto laat in één beeld zien hoe ik de afgelopen week heb ervaren..

Ongelofelijk het leek wel een rollercoaster. Zoveel positieve en enthousiaste reacties op de pre-order van het Oh My Pie! boek had ik niet verwacht. Ieder berichtje, bestelling, e-mail of kaart heb ik aandachtig gelezen en opgeslagen. Daarvoor wil ik iedereen bedanken, het raakt mij echt. Ik koester dan ook elk recept en detail in het boek omdat het exact laat zien wie ik ben en wat ik doe. FoodSlices en Anne Eigenraam hebben de fotografie op een fantastische wijze uitgevoerd en Puntgaaf Drukwerk heeft het boek met passie in vorm gegeven en laten drukken.

Zo bijzonder om zo intensief een jaar lang hier stap voor stap vorm aan te geven met een prachtig boek als eindresultaat. Als ik heel eerlijk ben vind ik deze weg die ik bewandel dood eng. Waarom? Omdat ik geen concrete handleiding heb hoe ik alles wat erbij komt kijken moet organiseren. Het is een ontdekkingsreis, en ik neem jou daar graag in mee! Want Oh My Pie! maken we tenslotte met elkaar!

Zo ook tijdens de boekpresentatie op 4 februari. Hoe tof zou het zijn als er een aantal trouwe volgers aanwezig zijn? Het liefste zou ik iedereen uitnodigen maar daarvoor is het huis te klein. Daarom heb ik er een winactie van gemaakt. Met veel enthousiasme is er door jullie gereageerd! Het was dan ook ontzettend lastig om een keuze te maken. Daarom heb ik door ‘iene-miene-mutte’ toe te passen de namen gekozen. De onderstaande mensen zijn van harte welkom op 4 februari! Van harte gefeliciteerd, stuur mij even een berichtje dan ontvangen jullie een uitnodiging.

*Tromgeroffel*….. de gelukkige winnaars zijn:

Bakken zonder buikpijn

Een pakkende zin die mij op het lijf geschreven is. Door een positieve levenshouding, het glas is niet halfleeg maar halfvol, ben ik wat het eten betreft niet bij de pakken gaan neerzitten. Ik ben gaan bakken zonder buikpijn. De studie orthomoleculaire voeding en veel informatie opslurpen waren mijn bouwstenen om strijdvaardig te zoeken naar voedingskansen. Met het bakken van taarten, louter op basis van natuurproducten als dagelijkse voeding, kwamen de glimlachmomentjes bij het eten terug in mijn leven. ‘Oh My Pie! Van glutenvrije last naar glutenvrij feestje!’ is de titel van het boek.

Het is geen gewoon boek met recepten om in je keuken uit te proberen. Het is een autobiografisch boek geworden ook met pakkende verhalen, vele recepten en kleurrijke foto’s die smaakvol het natuurlijk bakresultaat in beeld brengen. Een boek bruisend van gluten- en lactosevrije ontbijtfeestjes, tussendoortjes, hartige hapjes en uiteraard de meest mooie en lekkere taarten met vegan opties! Ik wil ook nog wel kwijt dat het allemaal betaalbare recepten zijn. En heb je geen glutenintolerantie, dan is het ook zeer gezonde voeding omdat ik louter echte natuurproducten gebruik. Het zijn zeker geen dikmakers!

Pre-oordel voordeel

Denk in kansen en niet in onmogelijkheden, ga dus ook bakken zonder buikpijn! Ik probeer jou te laten zien dat je van je leven zelf een feestje moet en kan maken.  Bestel je het in januari dan zijn er diverse leuke extra’s bij de levering, je krijgt het dan voor Valentijnsdag thuisbezorgd of je kan het komen afhalen, zoals: door mij gesigneerd met eventueel een persoonlijke boodschap, de ‘Pie Special’ een e-book met vijf unieke recepten en tips zodat je als een echte Pro taarten kunt bouwen zoals ik dat doe en kortingsbonnen en traktaties van De Notenshop en Green Gypsy Spices.

‘Elk nadeel heb zijn voordeel’

We kennen allemaal dit beroemde citaat van Johan Cruijff, maar ik heb geprobeerd om dit echt handen en voeten gegeven. Voeding is nu mijn medicijn geworden met vele glimlachmomentjes als de taart is gelukt, nadat ik eerder met mijn gezondheidsproblemen waaronder de alom bekende glutenintolerantie tegen de bekende reguliere medische muur opliep. Die glimlachmomentjes wil ik nu met velen delen, daarom geef ik dit boek uit. Als passievolle taartentovenares, taalkunstenaar en woordensmid kleed ik elk recept aan met een natuurlijke dressing van woorden vol persoonlijke gevoelens. Het pakkende, of is het nu ‘bakkende’, boek bevat 120 bladzijden in een prachtige hard cover inclusief een aantal verrassende effecten. Ga jij ook een bakrijk 2017 in?

Wil je het boek bestellen? Klik dan HIER!

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

5 comments
  1. Ik wil hierbij degenen die uitgekozen zijn bij de boek presentatie van Harte feliciteren .. Het beloofd een mega gave dag te worden met voor jou Marike . Ga er met je uitgekozen groep er mega van genieten . Ik kan niet wachten tot het boek bij mij in de bus valt . Lieve groetjes Willie Keizer

  2. Wow Marike, wat leuk dat ik er bij mag zijn!! 🙂 bij deze mijn e-mail, dan ontvang ik graag de verdere gegevens. Het staat genoteerd in mijn agenda en dan ga ik zo je boek bestellen met ‘ophalen’ 🙂

    Vrolijke groet, Karin

  3. Hi Marike, ga je ook een e-book versie van je boek uitbrengen? Mijn boekenkast is al supervol, dus zou super zijn! Plus dat ik het boek dan altijd bij me heb op mijn telefoon 🙂

    1. Wat leuk dat je zo enthousiast bent! Nadat het boek in boekvorm zal verschijnen buig ik mij over de andere mogelijkheden. Mocht hier vraag naar zijn dan neem ik dit absoluut mee. Groetjes, Marike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts