Tamara aan het woord..

0
(0)

Verborgen parels, mensen die niet snel op de voorgrond zullen treden maar ondertussen de mensen om hen heen zoveel geven. Ze verdienen een plekje in de spotlight, zo ook Tamara. Van Pindabaas, creatieveling, taartenbakster tot sportfanaat, deze enthousiaste dame heeft het allemaal! Met recht een inspirerend voorbeeld voor velen! Trots kan ik dan ook vertellen dat zij zo nu en dan wat prachtige vegan recepten met ons zal delen! Ben jij benieuwd naar wie haar verhaal? Ga er maar even voor zitten!

Palmbomen, kokosnoten en zomerzoete dadels!

Blond, 1.80 cm lang, kijkt terug op leuke en vooral lekkere (lees: taart etende) momenten, maar heeft vooral een blik op alle leuke toekomstgerichte momenten. Misschien heet ik daarom Tamara, wat ‘morgen’ in het Surinaams betekent. Ook mijn liefde voor kokos en dadels is daar vast aan te danken, aangezien Tamara ook voor palmboom & dadelpalm staat.

Ik ben 22 jaar geleden geboren in een gezin waar de keuken meer centraal staat dan de huiskamer. Van kinds af aan ben ik opgegroeid met pure voedingsmiddelen en is voeding vaak het hoofdonderwerp tijdens gezellige gesprekken met lekkers erbij (familie foodobsessed!). Pastasaus uit potten was voor mij onbekend en de hoeveelheid gegeten pizza’s uit de supermarkt is op één hand te tellen. Voeding en gezondheid hebben altijd mijn interesse getrokken. Omdat ik van deze passie mijn beroep wil maken, studeer ik Food Commerce & Technology in Amsterdam.

Door de weeks studeer ik, fitness ik ongeveer 4 keer per week en op zondag-bakdag bak ik meestal een voorraad lekkere gezonde cakes, taarten, koekjes, broden etc. om van te genieten in mijn eigen huisje. Sinds Januari woon ik op mezelf in de buurt van Amsterdam.

Vrolijk Vegan, Oh My Party voor iedereen!

Ik bak vrijwel altijd plantaardig. Ik begon met plantaardig bakken, omdat ik het leuk vind om recepten te maken die toegankelijk zijn om te maken en eten voor iedereen met een allergie of dieetwens. Dit is ook wat ik zo leuk vind aan Oh My Pie: vrijwel iedereen kan de pareltjes maken en eten, dus een Oh My Party voor iedereen! Ook ben ik afgelopen maanden gewezen op feiten over veganisme, waardoor mijn voorkeur naar veganistisch uitgaat.

Instagram

Misschien ken je me al van mijn Instagram-account: tamara_dekker, maar vanaf nu deel ik mijn gezelligheid ook op Oh My Pie. Ik hoop je te kunnen inspireren met lekkere recepten!

 

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

3 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts