Feest!

0
(0)

Van boeken op de stoep tot een fantastische boeklancering aan zee. Deze week kan ik gewoon niet in woorden uitdrukken. Ongelofelijk, ik voel mij zo intens gelukkig dat ik het van de daken zou willen schreeuwen. Zoveel glimachmomentjes die ik in zou willen lijsten, zoveel kanjers die ik heb ontmoet en zoveel lieve woorden die ik heb ontvangen. Om jou alvast een kleine indruk te geven heb ik er een fotoverslagje van gemaakt om mijn geluk met jou te delen!

Er was eens…

Een taartentovenares zonder boek is als een schoen zonder veters. Het is dan ook fantastisch dat mijn droom nu werkelijkheid is geworden. We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk is het dan zover.

De afgelopen week leek wel een rollercoaster, wat was het een bijzonder moment om het boek voor het eerst te zien. De man die de boeken kwam brengen bekroonde ik dan ook tot mijn held van de dag!  En wauw, wat is het boek mooi! Mooier dan ik ooit had kunnen denken! Moe maar voldaan ging ik met het boek op de foto, de wallen hingen ondertussen op mijn knieën maar dat mocht de pret niet drukken.

En dan…

Het moment dat de boeken voor mij liggen en de voorbereidingen voor 4 februari in volle gaan zijn. Na mijn werkdag kroop ik dan ook trots aan tafel om de boeken te persoonlijk in te schrijven voor de boeklancering. Dat hoort tenslotte bij Oh My Pie! Tussendoor kan ik het niet laten om wat verhalen terug te lezen. Wat ben ik trots!

De specerijen van Green Gypsy Spices zijn binnen! Het hele huis ruikt naar deze toverkuiden. Heb je het boek besteld voor 5 februari? Dan heb je geluk en ontvang je deze kruiden samen met het boek en andere extra’s in jouw brievenbus komende week.

Oh My Party!

Terwijl ik de boeken signeerde en de taarten bakte, zorgden mijn moeder en tante voor unieke details. Kleurrijke ballonnen, champagne in Oh My Pie! stijl en een Hall of Fame. Wauw! Knijp je mij even? Wat zag het er geweldig uit! Kun je het je voorstellen? Een huis vol met ballonnen, taarten en gezellige gasten? Dat is toch gewoon een droom!

Taart!

Uiteraard mochten de taarten niet ontbreken. De Pareltjes uit mijn boek sierden dan ook in volle glorie op tafel. Eigenlijk was het best wel spannend om zoveel mensen te laten proeven. Zouden de taarten écht zo lekker smaken als ze er uit zien? Als ik de reacties mag geloven dan waren het smaaksensaties! Van No Bake Carrot Cake met vers fruit, Kruimel Kanjers, Wolken Schuitjes tot de Mango Queen of the Night. Een feest van herkenning voor de échte Pie kenners!

Bounty & Berry Pie!

Zie je dit juweeltje schitteren? Nee nee, dit is niet de versie die je al vaak voorbij hebt zien komen. Dit is namelijk een Raw Pie zonder notenbodem maar gemaakt van voedzame, niet dure ingrediënten en serieus het smaakt écht naar Bounty. Hier worden we toch blij van! Het recept staat in het boek!

Aansnijden maar!

Na het uitreiken van het eerste boek is het natuurlijk tijd om aan te vallen. De Brownie, Tiramisu & Cookie Dough cheesecake gaat dan ook als eerste onder het mes. Het recept van deze Pie komt binnenkort online!

Ik heb intens genoten van alles. Dankjewel voor de support, de gezelligheid en alle lieve reacties. Dit had ik nooit durven dromen! Wauw! M

Kun je het ruiken?

Jaaaa, je leest het goed! Het boek is niet alleen mooi om te zien, je kunt ook de geuren van kaneel en vanille ruiken al voordat je de keuken in gaat! Wrijf over de geurplaatjes en ervaar alvast datgene dat je zal ervaren als je het Pareltje maakt. Het is niet voor  niets een belevingsboek!

Winaar Winactie!

Speciaal voor de kanjers die een keer een workshop zouden willen volgen stond er een fantastische winactie online.  Lees DEZE post! Het was ontzettend lastig maar uiteindelijk rolde er een winnaar uit de bus. Ellen, van harte gefeliciteerd! Omdat ik geen e-mailadres kan terugvinden heb ik de reactie hier gepost in de hoop dat deze dame zich zal melden!

Van harte gefeliciteerd! Het is jou écht gegund lieve meid!

Ellen schreef:

Op een zonnige dag ergens in januari opende een onzeker, dun meisje haar ogen. Vandaag was het haar verjaardag. Ze voelde geen vreugde, alleen verdriet. Bij een verjaardag horen lekkere hapjes en natuurlijk taart of cake. Voor dit meisje was eten geen feestje, maar juist een straf. Ze moest en zou verder afvallen.
Het meisje kwam in een kliniek terecht en vocht tegen haar anorexia. Ze knokte hard en leerde weer normaal te eten. Stukje bij beetje leerde ze weer te genieten van het eten en goed voor zichzelf te zorgen.
Het meisje ontmoette een jongen, haar prins op het witte paard. Een jongen met veel liefde en geduld. Er kwamen moeilijke momenten voor het meisje, waarin ze steeds de keus kreeg om voor ‘de oude, bekende weg’ te kiezen. Of om het nieuwe pad dat ze was ingeslagen en wat soms hobbelig was te blijven volgen. Steeds was daar haar lieve prins die haar troostte en er voor haar was als ze het moeilijk had. Met veel rust en creativiteit bereidde hij veganistische maaltijden, want dat was wat het meisje graag at. Ook probeerde hij wel eens een taart of cake te maken, maar daar was deze prins niet zo goed in. Gelukkig konden het meisje en hij wel hard lachen om deze ‘misbaksels’.
Op een zonnige dag ergens in januari, nu precies een jaar geleden, opende een jonge vrouw haar ogen. Vandaag was het haar verjaardag. Ze liep naar beneden en ging aan de slag met haar hobby. Veganistische taarten/cakes bakken. Ze maakte het deeg, sneed de appels, en voegde rozijntjes toe. Ze genoot van de geur die uit de oven kwam. Haar prins op het witte paard kwam ook naar beneden en had een cadeautje verstopt. En toen, op haar geboortetijdstip, ging haar prins op zijn knieen en vroeg haar ten huwelijk.
Vandaag, op een zonnige dag in januari, opent een vreugdevolle jonge vrouw haar ogen. Het is haar verjaardag. Ze bestelt een boek wat ze graag wilt hebben, als cadeautje voor haarzelf. Straks komt haar man thuis en zullen ze een lekkere vegan verjaardagtaart gaan maken. En je raadt vast al wel welke taart het wordt: het Worteltjestaart Wonder!

Boek bestellen?

Ben je benieuwd naar het boek? De Pre-order is voorbij maar bestellen kan nog altijd! Neem snel een kijkje!

https://marikebol.com/winkel/oh-my-pie/

 

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

8 comments
 1. Het verhaal van Ellen komt echt binnen. Wat mooi beschreven, zoveel emotie. Het is haar gegund een boek, waar ze nu heerlijk van kan genieten!
  En voor jou ook genieten van je boek en de komende tijd!

 2. Gefeliciteerd met je boek! Met veel plezier bezoek ik met grote regelmaat je site voor inspiratie, ik hou mijn brievenbus en email in de gaten de komende week en verheug me erop. groetjes Diana

  1. Hi Diana,

   Wat leuk om te lezen zeg! Ik ben heel benieuwd wat je ervan zal vinden! Tot op heden ben ik helemaal overweldigd door al het enthousiasme. Het boek is écht met Passie gemaakt!

   Groetjes,
   Marike

 3. Lieve Marike,

  Geldt de pre-order niet meer?? Ik kon helaas om financiële redenen het boek niet eerder bestellen dan vandaag…ik hoop dat je nog iets voor me kunt betekenen! Liefs, een grote fan X

   1. Super…super…superbedankt! Je hebt geen idee hoe blij je me hiermee maakt! Ik ben heel erg benieuwd naar je exclusieve recepten en de kruiden van Green Gypsy 😉 Ik ga meteen bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts