Glutenvrij genieten bij Quinta Verde!

0
(0)

Het is alweer twee jaar geleden dat ik Eline leerde kennen. Ik raakte met haar aan de praat en eigenlijk heb ik haar woorden altijd onthouden. Eline had een droom, haar passie voor voeding en gezondheid delen met de mensen om haar heen. Ze was net afgestudeerd als diëtiste, alleen het denken in hokjes en werken met de schijf van 5 paste haar niet. Mensen op een creatieve manier eigenaarschap geven over hun eigen gezondheid, dat is haar missie. Ze werd op slag verliefd op dat rustieke pand aan de Veenkade in Den Haag, in gedachte toverde zij dit pand al om tot haar eigen lunchroom. Ze wist het direct, hier ligt haar toekomst. Quinta Verde is niet langer een droom, maar realiteit!

“Achter elke handeling schuilt een verhaal.”

Afgelopen dinsdag was ik uitgenodigd voor een lunch bij Quinta Verde door Sisters About Food & Healthy Life Lab. Wanneer je het paleis van Eline binnenstapt ervaar je meteen het ultieme huiskamergevoel. Al babbelend genieten de gasten van een heerlijke lunch of van een smaakvolle traktatie met een kop koffie. Een fijne ambiance waar ik mij direct thuis voel.

Achterin is een open keuken waar Eline met liefde de gerechten weet te bereiden. Geconcentreerd en met liefde maakt zij de mooiste gerechten. Zij weet gezondheid, liefde en plezier met elkaar te combineren, ontstaat er naast lekker en gezond eten veel ruimte voor wijn en petiscos. Petiscos zijn Spaanse tapas in een Portugees jasje, om je vingers bij af te likken.

Als je op zoek bent naar iets anders dan een standaard tosti of broodje gezond dan ben je hier aan het juiste adres. Toveren met de natuur, smaken, kleuren en geuren, Quinta Verde heeft het allemaal!

Mede dankzij de kanjers van Happy Food and Health kan ik jullie voorzien van prachtige beelden!

Glutenvrij genieten!

Glutenvrij? Geen probleem! Met stralende ogen en een glimlach op mijn gezicht genoot ik van de lunch met andere bloggers. Bij ieder gerecht viel een stilte verwonderd keken de mensen hun ogen uit. Pareltjes! Van bieten trataar tot spinaziebowl, het was om van te smullen! Ooit een krokant broodje gegeten met pitte paprikaspread, zongedroogde tomaten, rucola en kiemen? Nee? Dan moet je deze Smoky Red Bell echt eens proberen, wat was het lekker!

Onder het genot van een glas warme Chai welke gemaakt wordt volgens een recept van vroeger, genoot ik van de volgende eye-catcher. Nouja, eigenlijk was ik nogal huiverig voor de Tiborna Chucrute. Er lonkte namelijk een broodje met avocado, pompoen, tomaat, zuurkool en dukkah. Ondanks mijn haat-liefde verhouding met zuurkool vond ik dat ik deze combinatie een kans moest geven. Wauw, deze smaakexplosie had ik niet zien aankomen. Wat een waanzinnige smaaksensatie! Een nieuwe favoriet was geboren!

Zoet!

Naast de smaakvolle en verrassende ontbijtjes, broodjes, soep en salades kun je bij Quinta Verde ook prima terecht voor een kleurrijke zoete traktatie. Hier gaat mijn hart dan ook nog sneller van kloppen. Niets is zo fijn dan een kop goede koffie of thee te drinken onder het genot van een heerlijk gebakje. De Raw Carrot Cake van Eline is toch wel een hit! Heb je de limoen cashew crème on top gespot? Dit is toch wel een aanrader! Of de chocolade & sinaasappel taart in de vorm van een bloem bruisend van diverse texturen en geuren en kleuren. Niet verkeerd! Het leuke is toch wel dat de taartjes iedere dag weer anders zijn omdat ze vers worden gemaakt. Dagvers genieten! Het fijne is toch wel dat er altijd  een glutenvrij taartje aanwezig is!

Een gezellige middag, lekker eten en goed gezelschap. De perfecte ingrediënten voor een glimlachmomentje!

Mijn boek is vanaf deze week te koop bij Quinta Verde! Dan kun je rustig het boek inkijken terwijl je geniet van de fantastische lekkernijen die Quinta Verde te bieden heeft!

Ben je nieuwsgierig geworden? Ik heb het adres alvast voor jou opgezocht!

Quinta Verde
Veenkade 19

Als je Eline ziet stralen in haar eigen Quinta Verde, zwaai dan even naar haar. Dat vindt ze vast leuk!

Liefs,

Marike

 

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts