Oh My Pie! genomineerd voor Food Blog Awards!

0
(0)

Food Blog Awards 2017!

Knijp mij even? Staat er ineens op papier beschreven dat Oh My Pie! is genomineerd voor de Food Blog Awards van 2017! Niet voor één maar liefst vier categorieën. Aangezien ik dol ben op kwartetten past dit helemaal in mijn straatje!

Op woensdag 27 september worden voor de tweede keer de Food Blog Awards uitgereikt. Dit waanzinnige event wordt gepresenteerd door tv-kok Sandra Ysbrandy.

Oh My Pie! is genomineerd in de categorieën:

Het gaat nu om de eerste stemronde, hierna blijven er vijf finalisten over blijven met de meeste stemmen. Dan volgt er een laatste stemronde waar de uiteindelijke winnaars van de Food Blog Awards 2017 uit voort zullen komen! Het stemmen is vandaag gestart en kan t/m zondag 10 september 2017! Maandag 11 september 2017 worden de finalisten voor de laatste stemronde bekend gemaakt.

Dus Deel, Like en stem op Oh My Pie!

Hoe stem je?

Klik op de bovenstaande links om meteen naar de stempagina’s te gaan, waar ik voor ben genomineerd. Op de stempagina klik je op het Oh My Pie logo. Vul onderin de pagina je gegevens in en bevestig je keuze!

Dubbel Feest!?

Oh My Pie! maak ik niet alleen, we maken het met elkaar! Om de vreugde te delen kan ik het niet laten om een winactie te delen.

Uit de vele likes loot ik een winnaar die een boek zal ontvangen. Net als de Food Blog Awards loot ik 1 winnaar die daar bovenop….. een heerlijke “Oh My Pie! Taart” mag uitzoeken die ik voor jou persoonlijk zal maken!

Wat moet je doen? Stem op Oh My Pie!, reageer onder dit bericht, op Facebook OF Instagram. Delen zou leuk zijn!

Op zaterdag 9 september maak ik de winnaars bekend!

Hou de site in de gaten, maar nieuws volgt!

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

97 comments
 1. In 4 categorieën genomineerd !
  Wat leuk voor je Marike.
  Ik heb op je gestemd en hoop dat je gaat winnen.
  Je maakt super lekkere taarten en heb een prachtig boek gemaakt.
  Ik vind het altijd leuk om al je berichten te lezen, je verteld het altijd zo leuk en gezellig.
  Wel spannend zo,n nominatie.
  Succes

  Groetjes ilse

 2. Lieve Marike, Met je super leuke verhalen, iedere blogs weer met soms verstopte grapjes en leukigheidjes
  Dat Verdiend n dikke award!
  Dus ja ik heb 4x gestemd!
  Volmondig

 3. Gefeliciteerd!
  Maaruh, wat voor organisatie en prijs is dat eigenlijk? Ik was 2 jaar geleden genomineerd. En toen ik vragen ging stellen over het hoe en waarom van de organisatie en prijs, werd ik zonder antwoord op mijn vraag verwijderd van de lijst…

 4. Wat onwijs leuk! Ik heb op je gestemd! Zeker verdient. Je baksels zijn elke zondag weer een feestje. Tot nu toe zijn de Gouden Pareltjes het meest in de smaak gevallen bij ons in het gezin. Als het gaat om vriendinnen, gaan zij het liefste voor het aardbeien kruimeltaartje. Vandaag ga ik je nieuwste receptje uitproberen: het glutenvrije bosvruchten en citroen taartje. Ik zag op Instragram dat je dit taartje een 10 gaf dus die wil ik zeker proberen! Een lekkere traktatie voor morgen op werk! Bedankt voor al het lekkers elke week! Groetjes!

 5. Dagelijks krijg ik zin in het bakken van taartje voor de fotos op instagram. En natuurlijk haal ik veel inspiratie uit de receptjes. Natuurlijk heb ik gestemd voor oh my pie! (desondanks ik alle andere blogs ook vlog ?)

 6. Natuurlijk heb ik op de taartenkoningin gestemd! Je zit zo vol ideeën, weet keer op keer prachtige en lekkere creaties te maken en alles nog eens zo mooi te verwoorden. Ik hoop echt dat je wint, want dat verdien je!

 7. Ik zou liegen moest ik zeggen dat ik verbaasd ben dat jij 4x (!) genomineerd bent. Je verdient dit zo, Marike.
  Ik vind het heerlijk om jouw posts te lezen en nog meer om je recepten uit te proberen! Elke keer weer een Schot in de roos, iedereen laaiend enthousiast. Heerlijke ? dankjewel, Marike.

 8. Met veel enthousiastme kijk ik dagelijks naar de geweldige instagram foto’s die jij plaatst. De taarten zien er niet alleen geweldig uit, maar smaken ook nog heerlijk! Ik vind dat jij een van de awards mag winnen, mijn stem heb je!

 9. Terecht dat je genomineerd bent! Wat een krachtige vrouw ben jij. Zo gaaf hoe jij van jouw last een feestje hebt gemaakt. En natuurlijk heb ik op jou gestemd.
  Het boek heb ik al en heb al heel veel recepten eruit gemaakt, elke keer weer een succes! Maar ik zou het wel super leuk vinden om een taart te winnen!! Je bent geweldig en echt een hele grote inspiratie bron, dankjewel!
  Liefs Aleida

 10. Gestemd in al ‘je’ categorieën! Er is héél wat lekkers te vinden, ik word van jouw enthousiasme ook altijd zó blij en wil gelijk proeven?
  Succes!!?

 11. Supergaaf! Zou graag winnen! Nu ook zelf aan het bakken en verdiepen in voedsel (koemelkvrij voor eigen kids, eivrij voor neefje met verjaardagen, etcetc). Zou er heeeeel happy mee zijn!

 12. Vandaag speciaal op mijn verjaardag gestemd omdat ik en de visite vandaag ontzettend hebben genoten van de bruisende bastogne bastard! Heel erg bedankt!!!

 13. Super leuk! Heb op jouw gestemd.
  Het boek heb ik nog niet, maar jouw recepten zijn erg fijn voor mij aangezien ik gluten niet goed verdraag. Ik ben dol op bakken en lekker eten, maar zonder gluten vind ik dit nog best lastig.

 14. Natuurlijk stem ik op jou!!! Ga heel hard voor je duimen dat je wint!! Je boek heb ik als vanzelfsprekend al in huis en bijna alle recepten al gemaakt maar zon heerlijke taart van de echte originele bakkker wil ik wel winnen!

 15. Uiteraard gestemd! Nu duimen voor het boek, zou een leuk cadeau zijn voor mijn man die bijna jarig is en die hier in huis de beste taarten bakker is 🙂

 16. Ondanks dat ik je al héél lang volg zie ik dit nu pas! Maar ik heb uiteraard vier keer op je gestemd ? en nu ga ik heel hard duimen voor je! Want al je werk is prachtig ? en een feestje voor iemand die net als ik geen gluten Mag.. eindelijk heerlijk gebak dat echt niet onder doet voor het traditionele gebak ??

 17. Echt geweldig!! Al een paar recepten gemaakt! Echt een uitkomst voor mn dochter die geen gluten/zuivel/suiker/gist mag. (En de andere 3 kids wel) Het is al streng genoeg en zo word eten toch nog een feestje ??Ben je tegengekomen via Instagram en zou dolgraag een kansje maken op je boek ?

 18. Ja Tuurlijk heb ik allang gestemd!
  Ik zou zo graag je boek willen winnen ?
  Lekkere en gezonde taarten en koekjes bakken met mijn drie meiden!

 19. Super leuk dat je genomineerd bent! Ik ben helemaal fan en heb natuurlijk gestemd. Jou recepten zijn super, makkelijke te maken en heel erg lekker! Nu is gebakjes eten weer een feestje!

 20. Natuurlijk gestemd, meer dan verdiend! Ik ga je berichtje ook even delen op connect van Weight Watchers, waar al jou pracht een grote hit is. Duim voor je! Groetjes en keep up the good work,
  X Michelle

 21. Oh ja wij hebben gestemd! Wij zijn niet alleen gek op jou prachtige, lekkere taarten en ideeën en je leuke enthousiaste verhalen, maar met serieuze allergieën bij mijn kinderen heb ik het ook echt nodig om van hun feestjes ook echte feesten te maken. We duimen vrolijk met jou mee???

 22. Natuurlijk heb ik op je gestemd! En natuurlijk hoop ik op die prachtige, originele ohmypie!
  Heb momenteel 2 zieken hier, mijn jongste die vandaag 24 wordt, mijn moeder van 91 die in de eerste revalidatiecentrum zit na een gecompliceerde bovenbeenbreuk vlak onder de pin van haar nieuwe heup. Als zij niet opknappen van deze heeeeerlijke taart dan weet ik het ook niet meer!
  Duimen dus!

 23. Hoi hoi,
  Wat heb jij heetlijke recepten die je gelukkig met ons deelt.

  Ik zelf heb een maag, darm ziekte waardoor ik bijna niets kan eten of het komt eruit. Maar als ik zo’n lekker taartje voor mijn man maak kan kk de verleiding niet weerstaan en neem ik toch een paar hapjes, dat die er later weer uitkomen heb ik er voor over.

  Als ik ze zelf maak kan ik de verleiding niet aan, laat staan als jij er eentje hebt gemaakt. Dat lijkt me echt heerlijk. Dus natuurlijk heb ik op jou gestemd en ik hoop dat ik het taartje win!

  Liefs,
  Wendy

 24. Done ✅ Mocht ik winnen, eet ik die verleidelijke taart op met mijn vriendin Sabrina op, die vegan is en deze taart MOET proeven!

 25. Ik heb vier keer op jou gestemd. Heel veel succes, ik hoop dat je gaat winnen. Jou taarten zien er altijd heerlijk uit! Ik maak graag kans op jou boek 🙂 duimen maar

 26. Ja hpor! Zeker gestemd in alle categorieën!
  Oh my (pie) wat zou het leuk om een heerlijk happy healthy taartje cadeau te krijgen en dan ook nog een boek te mogen ontvangen zodat ik zelf nog meer taartjes en lekkers kan maken.
  Ben sinds kort fan!! En hoop t nog lang te blijven.
  Succes!!

 27. Gefeliciteerd met je nominaties!
  Ik heb bij alle categorieën gestemd.
  9 september is onze trouwdag (12 jaar getrouwd), dus het boek zou een erg leuk cadeautje zijn.
  Mijn duimen draaien voor je. Heel veel succes!

 28. Op jou gestemd. Geweldig dat je dit met zoveel passie de wereld inbrengt. Zoveel mensen die geen ‘gewone’ stoffen meer kunnen verdragen, kunnen op deze manier toch geweldige recepten op tafel zetten. Petje af!
  Iedere keer zie ik weer geweldige taarten voorbij komen. Het leven wordt weer een feestje op die manier en je laat zien dat er zoveel mogelijk is ook zonder die producten.

 29. Natuurlijk heb ik gestemd op “Oh My Pie”.
  Na de diagnose extreme koemelkeiwit- en soya-allergie stort je wereld even in; toen kwam ik “Oh My Pie” tegen met de heerlijkste tongstrelende baksels die we zorgeloos mogen eten; duidelijke recepten voorzien van smaakvolle foto’s. Daardoor kreeg ik het vertrouwen dat ook met allergieën uitstekend te genieten valt.
  “Oh My Pie” voor mij ben je de winnaar in alle categorieën en hoop dat je sowieso nog heel lang doorgaat, bedankt!

 30. Wat vet dat je genomineerd bent voor 4 categorieen! Dat zegt heel wat over je kwaliteiten Marike!
  Ik heb op je gestemd en gun het je enorm om te winnen.
  Maar of je nou wel of niet zal winnen, met deze nominatie ben je sowieso een winnaar!
  Je mag trots zijn op jezelf!
  Heel veel liefs,
  Souhela

 31. In alle categoriern op je gestemd. Je taarten heb ik nog niet in het echt mogen proeven helaas, maar door je verhalen en foto’s krijg je de smaak te pakken in gedachte. Je doet het zooooo leuk!

 32. Geliked ??
  Gedeeld ?
  Gestemd ?
  Vind persoonlijk jou inzendingen de mooiste eruit van alle kandidaten! ? Plus jou taarten en recepten zijn super lekker! ?
  Ik verwacht ons wondertje in november. ?? Als die klus geklaard is, ga ik nog eens een receptje proberen. ? Of een taartje winnen, zou des te leuker, lekker en vooral mooier zijn! ?
  Veel succes meid! ??

 33. Gestemd! Omdat ik psoriasis heb wil ik me meer gaan verdiepen in gluten- en lactosevrij eten. Taarten bakken is een hobby, dus jouw boek wil ik erg graag winnen!!

  1. Wat bijzonder om te lezen! Ik denk dat je hier zeker veel voordeel bij zou kunnen hebben! Als taart bakken ook nog eens een hobby is dan kun je met dit boek vrolijk aan de slag!

 34. Jaaaaaa natuurlijk wil ik genieten van jou pareltje!!!! En wat super dat je genomineerd bent! Ik gun het je van harte en heb dan ook op alle categorieën gestemd op jou! Duim voor ons beide! 🙂 

 35. Jaaaa ik heb gestemd.
  En ik doe mee voor de WINACTIE.

  Zou super graag lekkere dingen willen bakken uit jouw boek en mijn hoogzwangere zus een taart geven als haar zoon of dochter geboren is!!

  Liefs Pascale Aay

 36. Super leuk! Ik heb op je gestemd in de categorie Gerecht. Die taartjes zitten er altijd zo lekker uit! En ik wordt er ook niet ziek van zoals andere taartjes 🙂 zelf ben ik vooral fan van de ontbijttaartjes die ik vaak maak voor mij en m’n lief. En geweldig begin van de dag!

 37. Wat gaaf voor je! Ik stem op jou, omdat je heerlijke recepten hebt, die niet te ingewikkeld zijn. Je foto’s zijn altijd prachtig?.

 38. ???gestemd??enwat zou ik graag jouw boek willen winnen. De mooiste en lekkerste taarten tover je tevoorschijn. Nu in mijn levensstijl ( 2 maanden vegan) zouden jouw parels mij veel vreugde brengen?

 39. Pas twee weken geleden ben ik door iemand op jou en je heerlijke glutenvrije recepten gewezen. Ze zien er zo lekker uit, en dat zonder al te ingewikkelde ingrediënten of technieken. Toen ik je recepten zag was ik gelijk fan! Heb dus zeker op je gestemd!

 40. Wat gaaf! Niet 1 keer genomineerd, maar 4 keer!
  Ik heb in alle categorieën op je gestemd ?
  Ik heb je boek helaas nog niet, maar je blog vind ik geweldig! En alleen al de foto’s op instagram zijn om te watertanden ?

 41. Wat ontzettend leuk voor je, die nominaties! En dan nog 4 ook! Ik heb op je gestemd. Je maakt zulke prachtige en heerlijke dingen, ziet er allemaal even mooi uit. Volgens mij allemaal met zoveel liefde en aandacht gemaakt dat een prijs ermee winnen meer dan verdiend is. En extra tof dat er altijd opties zijn om de recepten vegan te maken. Het boek staat op m’n verlanglijstje maar winnen zou natuurlijk een feest zijn, doe dus graag mee om kans te maken!

 42. Ja! Ik heb op jou gestemd! Hopelijk gaat je met minimaal 1 Award naar huis. Ik heb respect voor hoe jij het onderwijs combineert met het maken van de mooiste taarten.

 43. We hebben zó hard voor jou gestemd! Al van in het begin zijn we mega fan van jou & je recepten!
  En eerlijk gezegd, heb je ons zó geholpen in de zoektocht naar ontbijtjes die lief zijn voor onze lijfjes én zó hemels smaken! En als kers op de taart, ook nog eens pareltjes voor het oog zijn!
  Stuk voor stuk! Dankjewel Marike & zó veel succes!!
  X happyfitcouple

 44. Ik heb op je gestemd, want wat een geweldige taarten maak je! ? Ik ben enorm fan van je blogs, helaas heb ik je boek nog niet..
  Daarom zou ik heel graag je boek, en natuurlijk een heerlijke taart, willen winnen! Zo kan ik jouw heerlijke taarten te voorschijn toveren in mijn keuken! ??‍??

 45. Met heel veel liefde gestemd ♥️ Zo’n mooi blog, kookboek etc. moet winnen! Maar vooral ook jijzelf verdient het om verder te komen en te winnen!! Ik ga duimen ? En ja ik doe ook graag mee met de winactie. Jouw kookboek zou fantastisch zijn om te hebben. Liefs!

 46. Gestemd! 🙂 Wat is het leuk als ik weer eens een mooi plaatje op instagram zie verschijnen met een nieuw recept op je blog. Ik ben zo benieuwd naar je kookboek en wat voor lekkers daar allemaal nog in staat! Veel succes nog met alles wat je graag doet, want dat doe je goed. X

 47. Echt super gaaf. Ik heb op je gestemd hoor. En je boek zou dolgraag willen winnen. Je inspireert me om zelf ook meer te experimenteren met recepten ivm mijn noten en steenvruchtenallergie!

 48. Geweldig!!! Ik ben sowieso echt fan van je recepten met zoveel mogelijkheden. Erg handig in ons huis met allergieën (dochter 4 jaar en ik als zwangere mama) en op zoek naar t gezonde lekkere blijft altijd een uitdaging. Maar jou recepten slagen altijd. Meisjes van 4 kunnen zelfs smullen terwijl mama (tja hoogzwanger dan mag dat) smakkend meegeniet. Nogmaals gefeliciteerd. Wij hopen dat wij het boek op de boekenplank in de keuken mogen zetten en er snel heel veel vouwen en vlekken met mijn dochter erin kunnen maken (ja wij bakken samen en dan hoort dat erbij, heb dat al inmiddels geaccepteerd;) ) Een dochter die met cupcake-print-sokjes naar beneden komt om te vragen of we cupcakes kunnen bakken. Jouw zomersr slofjes zijn dat hihihi) nu heel hard duimen ? (sorry maar ik ben niet van weinig woorden,lukt me gewoon niet)

 49. Gestemd!!! Wat een eer dat je genomineerd bent, wauw!
  Ik ben een erg grote fan van jouw recepten en blogs en zou daarom graag je boek willen winnen. Zodat ik ook in onze keuken aan de slag kan gaan met jouw geweldige boek vol inspirerende recepten!
  Ik ga voor je duimen!

  Liefs Britt

 50. Wat gaaf dat je bent genomineerd Marike! Met jouw enthousiasme, heerlijke recepten die voor iedereen bereikbaar zijn (ook voor mij als vegetarier/vegan) en je prachtige fotos denk ik dat jij vast een van deze prijzen in de wacht gaat slepen. Wat mij betreft mag de bastogne bolide sowieso winnen, die heb ik namelijk een keer gemaakt en die was echt heerlijk. Ik heb in alle drie de categorien op je gestemd. Heel veel succes!

 51. Hahah..met recht op de valreep. En ook al ben ik te laat, ik heb iig gestemd! Volg je al een tijdje en heb alsmaar het goede voornemen om iets te maken! 7 okt wordt onze dochter 1 jaar. Dan ga ik het echt doen en een van je taarten maken. Super blij ben ik dat ik je gevonden heb aangezien de taarten er zo ontzettend lekker en goed uitzien! En ook je koekjes en dan ook nog met het oog op gezond. Zou iedereen moeten doen 😉 onze zoon die gluten en lactose vrij eet kijkt er nu al naar uit als ik het erover heb 🙂 7 okt it is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts