Gezondere Energieballetjes

gezondere energieballetjes
0
(0)

Gezondere Energieballetjes die jou net dat zetje in de rug geven om de dag met een glimlach te trotseren. In een handomdraai staan deze kleine robuuste rakkers op tafel. Mirel wist hier wel raad mee en maakte deze handige Gezondere Energieballetjes speciaal voor jullie!  Ideaal om mee te nemen als tussendoortje op het werk, na het sporten of om te serveren bij de koffie.

De Medjoul dadels, een ‘honingzoete’ charmeur met een sticky bite!

Medjoul dadels zijn nog altijd mijn favoriete zoetmakers én snacks. Hier kun je mij serieus voor wakker maken. De Medjoul dadels die ik het liefste gebruik zijn boterzacht en smelten haast weg op de tong. Ik koop deze bij De Notenshop, omdat deze ook nog eens betaalbaar zijn, niet geheel onbelangrijk.  Daarom kan ik ze makkelijk meekneden wanneer ik een deeg wil maken. Dit is géén gesponsoorde post, maar mijn eerlijke mening. 

De dadels combineren in deze balletjes perfect met de crunch van de amandelen en de luchtige gepofte quinoa of rijst. De Choco Loco maakt het geheel compleet! Heb je nou geen Choco Loco in huis? Gebruik dan gerust cacao.

In 2 handelingen heb jij de lekkerste Gezondere Energieballetjes!

Gluten-, lactosevrij én plantaardig! 

Recept

Goed voor 10 a 12 balletjes

Ingrediënten:

+ extra kokos om de balletjes door te rollen

Aan de slag!

  1. Maak alle ingrediënten fijn met een keukenmachine. in de keukenmachine en meng tot een stevige massa.
  2. Maak er balletjes van en rol ze door de extra kokos. Je hebt nu heerlijke balletjes met een Crunchy Bite
  3. Bewaar de balletjes in een afgesloten bakje in de koelkast.

Laat je inspireren door Mirel en bekijk haar Instagramaccount eens! 

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

3 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts