10 X Glutenvrije paasrecepten voor een kleurrijke paastafel!

0
(0)

Met een lang paasweekend voor de deur deel ik op de valreep mijn favoriete glutenvrije paasrecepten!  Het is altijd weer een feest om aan te schuiven aan een goedgevulde ontbijttafel! Van prachtige paastaartjes tot eenvoudige hapjes. Niet alleen mijn eigen recepten maar ook de recepten van een aantal andere inspirerende dames!

Gezondere recepten die glutenvrij én lactosevrij zijn zodat iedereen kan meegenieten! De Gezondere scones met blauwe bessen zijn bij The Body Studio in Amsterdam al een hit, deze ga ik sowieso maken voor zondag. De Paas Parels vliegen als warme broodjes dit weekend over de toonbank. Zoveel verzoekjes heb ik gekregen om deze kleurrijke rakker te maken, dat ik het niet meer bij kan benen. Ik weet wel wat er zondag bij ons op tafel staat!

Deze smakelijke Gezondere scones met blauwe bessen zijn toch wel zó lekker dat ik moeite moest doen om er vanaf te blijven tijdens het schieten van dit kleurrijke plaatje. Ik gebruikte wat stevige kokosyoghurt met een scheutje sinaasappelsap om de scones mee te beleggen. Super lekker!

Deze paaseitjes stelen de show! Super leuk om te serveren en in een handomdraai gemaakt! Colette inspireerde ons met dit toffe recept!

Op een paastafel horen paasbroodjes, mét een lekkere spijsvulling. Deze glutenvrije paasbroodjes met spijs van crazy pie lady Mariette ook wel bekend van Zoetrecepten zijn niet alleen glutenvrij maar ook zonder geraffineerde suikers.

Ben je nog op zoek naar een handig toetje? Probeer dan deze schattige cheesecake glaasjes eens! Een smaaksensatie eerste klas!

Snickers toetje

Deze Paas Parel is toch wel een eye-catcher! Heb jij deze gluten-, lactosevrije taart al geprobeerd? Zonder geraffineerde suikers én ook nog eens een feestje voor de smaakpapillen!

Aan de Hartige Happers wordt ook gedacht natuurlijk! Het courgette brood is erg handig om in te zetten als borrelbrood! Ook lekker met wat hummus of pesto!

Het glutenvrije paasbrood is nog altijd erg geliefd. Heb je deze wel eens geprobeerd? Je kunt het brood ook prima invriezen zodat je er nog langer van kunt genieten!

Een kleuren spektakel! Deze Carrot cake muffins van Merel ook wel bekend van Healthywanderlust.nl zien er niet alleen waanzinnig uit, ze zijn ook echt aan te raden. Om de vingers bij af te likken, zo lekker! Die lust ik wel bij mijn ontbijt!

Oké, mijn liefde voor zomerfruit is groot. Zeker nu de lente weer in de lucht hangt past deze Vegan slof met zomerfruit prima in het rijtje. Glutenvrij, lactosevrij én zonder geraffineerde suikers!

Zei iemand Brownie? Tiramisu of Cookie Dough? Deze waanzinnige Parel het charismatische karakter van al deze smaken! Voorzichtig verlichten de zonnestralen deze ware koningin onder de taarten, terwijl zij sierlijk wuift vanaf haar troon. Een smaaksensatie, maar door weinig mensen te weerstaan. Een robuuste bodem met een twist van pure chocolade en pecankruim. Gevolgd door een vanille laag en een zwevend tapijtje gemaakt van mijn favoriete koffie. Bedekt onder een fluweelzachte mousse van chocolade en als kers op de taart koekjesdeeg kruimels! Je zou niet zeggen dat deze taart gemaakt is van enkel pure ingrediënten en verborgen groenten.

Ook deze prachtige taart is een pronkstuk tijdens de paasdagen! Check hier het recept!

Genoeg glutenvrije inspiratie om de paasdagen door te komen! Ik ben benieuwd wat jij gaat maken! Heb je een vraag stel deze gerust. 

Ga je iets lekkers maken? Laat even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Heb je een foto? Post deze op mijn Facebook of Instagram. Vergeet mij niet te taggen of de haghtag #ohmypie te gebruiken. 

Wie weet verschijnt de foto op de Wall of Pie of is jouw foto het ‘Pareltje van de Week’!

Liefs, Marike

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts