Ik heb mijn tweede bakboek geschreven!

0
(0)

De afgelopen maanden ben ik achter de schermen ontzettend druk geweest met een wel heel bijzonder project. Sommige mensen vroegen zich al af waarom ik minder actief was op social media en waarom er minder recepten verschenen op de website. Het is dan zo ver, eindelijk kan ik het met jullie delen. Ik heb mijn tweede bakboek gemaakt! Het boek Bakken Zonder Tarwe, op ontdekkingsreis met bijzondere meelsoorten is een feit!

Ik neem jou mee op ontdekkingsreis met bijzondere meelsoorten!

Door de tijd heen zijn er al heel wat glutenvrije recepten op mijn website en in mijn vorige boek verschenen. Ik kwam erachter dat ik eigenlijk vaak bak met dezelfde meelsoorten; havermeel en amandelmeel waardoor de smaken toch en structuren voor mijn gevoel erg dicht bij elkaar bleven. Bij het uitruimen van mijn keukenkastjes ontdekte ik een aantal meelsoorten die verrassende smaken gaven aan mijn creaties. Uren, dagen, weken of zeg gerust maanden heb ik tot in de late uurtjes geëxperimenteerd met 6 meelsoorten om de beste recepturen voor jou op papier te kunnen zetten. Ik deel met jou de tips en tricks hoe je de meelsoorten in kunt zetten in de keuken, hoe je deze kunt vervangen en hoe jij heel eenvoudig zelf de mooiste creaties kunt maken.

Wat kun je verwachten?

Een kleurrijk bakboek met meer dan 80 recepten die goed passen in een gezonde levensstijl. Glutenvrij, tarwevrij, lactosevrij én ook nog eens prima vegan te maken. Ieder recept is vrij van geraffineerde suikers! Ik neem je mee op ontdekkingsreis met bijzondere meelsoorten. Op een luchtige manier leer ik jou hoe je overheerlijke broodjes kunt maken van bakbananenmeel of snackrepen van tijgernotenmeel (say what? Yes, ook nog eens nootvrij!). Ik geef jou de tools in handen om zelf een smaakvol tarwe- en glutenvrijbrood te maken. Hoe tof is dat?! Uiteraard mogen de welbekende  ontbijttaartjes, krokante koeken én waanzinnige taarten niet ontbreken! Uiteraard zijn de foto’s weer prachtig en is het boek op een toegankelijke manier geschreven. Het boek heeft een softcover zodat je het makkelijk kunt gebruiken in de keuken. Dit boek bevat gewoon alles wat jij nodig hebt om te shinen in de keuken! Heb je geen allergie? Dan is dit boek ook voor jou een aanrader, de recepten zijn voor iedereen een feestje!

Details:

 • Softcover
 • formaat 197 mm x 270 mm
 • Meer dan 80 recepten
 • Meer dan 200 pagina’s!
 • Half september komt het boek uit!

Je kunt het boek vanaf NU bestellen! 

 

 

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

9 comments
 1. Gefeliciteerd! Superleuk dat het gaat uitkomen. Heb al wat voorgeproefd bij de workshop WW meets oh my pie, dus ik heb gelijk 2 exemplaren voor mijn dochter en mij besteld. Nu al voorpret😉!

 2. Lieve Marike,

  Proficiat met de geboorte van jouw 2e boek! Wauwie. Ik had al zo’n vermoeden. Geniet, geniet.

 3. Wat ontzettend gaaf Marike. Hier kun je ook weer heel trots op zijn. Fantastisch!
  Lieve groeten Monique van Asten

 4. Lieve bak Angel
  Op onverklaarbare wijze is m,n reactie die ik al had gepost niet aangekomen dus vandaar nogmaals
  Wat een geweldig nieuws van je 2e boek
  Tuurlijk heb ik hem al besteld !!!
  Heel veel succes met alles wat en op je pad komt
  Liefs Uit Spanje ( Renske)

  1. Dag allerliefste Renske,

   De reactie is aangekomen! Fijn! Wat een lieve woorden zeg, jeetje! Heb je het boek besteld? Wat zal je hier blij van worden! Het is een PAREL!
   Wie weet tot snel! Heel veel liefs, Marike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts