WINACTIE Big Green Egg X CuliNESSE 2018- Masterclass Hidde den Brabander

0
(0)
Culinesse, het culinaire muziekfestival waarbij muziek, gezelligheid én smaakvol eten samenkomen. Van 23 t/m 25 augustus 2018 vindt de achtste editie plaats. Op het strand aan de Zevenhuizerplas kun je genieten van culinaire hoogstandjes van verschillende gerenommeerde restaurants uit de regio, optredens van bekende artiesten (kleine greep: Blof, Kensington, Danny Vera, Candy Dulfer) en tal van andere activiteiten.

Big Green Egg x CuliNESSE

Tijdens alle drie de dagen geven koks van Big Green Egg een masterclass in het Kooktheater. Hidde de Brabander, Ralph de Kok en Michel Lambermon geven allemaal één masterclass, waar je kan proeven wat de koks hebben bereid. Zo neemt Hidde je mee in de wereld van Patisserie, laat Ralph alle BBQ Classics zien en bereidt Michel de beste zalm en groente voor.

Wat kun je winnen?

Aangezien dit festival helemaal in mijn straatje past én ik jou als trouwe lezer graag een keer in het zonnetje zet kun jij kans maken op 2 gratis toegangskaarten voor CuliNESSE + de masterclass van Hidde den Brabander van de Big Green Egg!

Yes je leest het goed! Je kunt niet alleen tickets winnen voor het muziekfestival maar je krijgt er ook kaartjes bij voor een masterclass van Hidde den Brabander.

Wanneer en wat:

23 augustus – Masterclass Patisserie met Hidde den Brabander

Waar:

Kooktheater

Tijd:

21.00u

Wat moet je doen?

Vertel onder dit bericht of de Facebookpost wie jij mee zou willen nemen en waarom. Maandagavond 20 augustus maak ik 3x 2 winnaars bekend! Succes!

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

4 comments
  1. Ik neem graag mijn beste vriend Marnix Bradt en zoon Iben Braeckevelt mee want zij eten heel graag. Het is hun lang leven 😉

  2. Jaa wat leuk! Ik zou dit ontzettend graag met mijn vader willen doen. Chef-kok en hij heeft sinds kort zijn enorme kookboekencollectie uitgebreid met jouw boek. En er zijn al veel mooie taarten gebakken hoor! En in mijn keuken trouwens ook. 🙂 Lijkt me leuk om dit samen te kunnen doen en naar dit fijne festival te gaan!

  3. Jaa wat leuk! Dit is echt wat voor mijn vader. Hij is kok en zoekt altijd overal inspiratie. Onlangs is zijn enorme kookboekencollectie uitgebreid met jouw boek. Inmiddels zijn er wat mooie pareltjes uit de oven gekomen hoor! En bij mij ook trouwens. 🙂 Lijkt me ontzettend leuk om dit samen met hem te kunnen doen en van dit mooie festival te kunnen genieten.

  4. Wauw wat een geweldige win actie. Ik zou dit graag samen met mijn man willen winnen. Als bedankje omdat hij mij door dik en dun gesteund heeft. Vooral toen in niet lekker in mijn vel zat en mij stimuleerde het geen te doen wat ik het allerleukst vind. Bakken!!
    Ik hoop hiermee hem te kunnen verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts