Better Health Event + GRATIS TICKETS!

0
(0)

Ik mag mijzelf dit jaar ambassadeur van het Better Health Event noemen! Het Better Health Event is gevestigd in de RAI op 6 en 7 oktober. Een  evenement dat helemaal in het teken staat van natuurlijke gezondheid. Op het event zijn verschillende stands te vinden en kun je deelnemen aan lezingen en workshops. Twee geweldige dagen bruisend van inspiratie en gezelligheid. Lijkt het jou wel wat om daar een kijkje te nemen, dan heb ik leuk nieuws, ik mag namelijk 100 gratis tickets voor het event weggeven! Lees snel verder om te ontdekken hoe je jouw ticket kunt boeken!

Better Health Event

Op 6 & 7 oktober vindt de vierde editie plaats van het Better Health Event in de RAI. Het evenement wordt georganiseerd door voedingscoach Amber Albarda, tevens auteur van zeven succesvolle (kook)boeken. Via artikelen, boeken, lezingen, workshops en events inspireert zij mensen om een fittere, vitalere & gezondere versie van jezelf te worden.

Amber is de eerste persoon die ik volgde in mijn zoektocht naar gezondere voeding. Nog in de tijd dat plantaardige melk en kokosolie moeizaam verkrijgbaar waren. Amber inspireerde mij om uiteindelijk mijzelf meer te verdiepen in gezonde voeding, waarna ik de studie Orthomoleculaire voeding en suppletie oppakte.

Better Health event, twee dagen vol inspiratie en zorgeloos genieten van alles wat er te zien, te proeven of te ruiken is. Laat je inspireren door één van de vele toonaangevende sprekers, doe mee met creatieve en ontspannende workshops en verwen jezelf met de vele natuurlijke producten op de beursvloer!

Wat kun je verwachten?

Laat je inspireren door de inspirerende sprekers die aanwezig zijn. Op zaterdag zijn Amber Albarda, Tessa en Merel van The Green Happiness en Orthomoleculair voedingstherapeut Vivian Reijs bijvoorbeeld aanwezig. Op zondag staat er ook een tof programma klaar! Auteur en orthomoleculair geneeskundige Rineke Dijkinga vertelt onder andere meer over gezonde darmen en happy hormomen, bestseller auteur Pascale Naessens deelt haar verhaal over hoe je Natuurlijke voeding in kunt passen in jouw dagelijkse leven en de auteurs van The Happy Pear zijn overgekomen uit Ierland om te delen de ins en outs over hun recepten voor Geluk. Dit wil je meemaken!

Daarnaast zijn er veel stands waar je kennis kunt maken met mooie producten en kunt proeven van gezonde taartjes en baksels.

Het hele programma kun je hier vinden.

Van glutenvrije last naar glutenvrij feestje!

Op zaterdag 6 oktober ben ik ook aanwezig! Om 14:15 uur zal ik een talk geven in de Bloggers Lounge. Vaak wordt gedacht dat glutenvrij bakken moeilijk zou zijn en niet lekker. Ik laat jou zien dat je met enkele pure ingrediënten de meest lekkere dingen kunt maken. Aan de hand van mijn eigen verhaal geef ik jou een kijkje in de glutenvrije keuken en deel ik mijn tips en tricks hoe je zelf de mooiste pareltjes kunt maken die ook nog eens heel erg lekker smaken. Ben je benieuwd naar mijn nieuwe boek? Kom dan zeker langs! Ik deel namelijk handige tips die je meteen kunt inzetten wanneer je met mijn tweede bakboek onder je armen de keuken in duikt om te gaan bakken!

Gratis tickets

Als ambassadeur van het Better Health Event mag ik maar liefst 100 gratis kaartjes weggeven! Bestel snel jouw tickets!

Hoe? Bestel via deze link je kaartje en vul de code BETTER HEALTH OHMYPIE18 in. Je kaartje is dan helemaal gratis! Maar, zorg dat je er snel bij bent, want op=op, er zijn 100 gratis kaartjes beschikbaar.

 

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

Related Posts