Review | Cosy Coffee & Pie Bar Amsterdam

Review Cosy Amsterdam
0
(0)

Oh My Reviews! | Cosy Coffee & Pie Bar Amsterdam

Midden in de drukte van de Amsterdamse Pijp is Cosy Coffee & Pie Bar Amsterdam een oase van rust. Hun hidden garden is the place to be wanneer het zonnetje schijnt. Een iced latte in de hand en zonnebril op je neus.  Wanneer de regen tegen de ramen tikt is de warme chocolademelk ook geen verkeerde keuze. 

Maar op een gegeven moment is het ook tijd voor iets lekkers, misschien een puntje taart, het liefst natuurlijk eentje zonder ‘troep’. Nou je gebeden zijn gehoord, want bij Cosy Coffee & Pie Bar Amsterdam heb je een geheel assortiment aan echte Oh My Pie! glutenvrije taarten en bites. Door mij zelf gebakken en vers geleverd in de pijp in Amsterdam.

Het assortiment wisselt wekelijks, het is maar net welke fruitsoorten in het seizoen zijn. De onweerstaanbare Carrot Cake Cheesecake pronkt eigenlijk altijd wel in de vitrines. Heb je deze al geproefd? De gebakken cheesecakes bruisen van kleur en smaak. Wist je dat je hier zelfs mee zou kunnen ontbijten? Ideaal om te bestellen samen met de huisgemaakte Kombucha.

Houd je niet zo van gezonde alternatieven? Dan heeft Cosy Coffee & Pie Bar  Amsterdam voor jou ook een warme croissant klaar staan! Dan nog niet gesproken over de voedzame broodjes rijkelijk belegd.

 

Glutenvrij proof?

Absoluut! Alle Oh My Pie! producten bij Cosy Coffee & Pie Bar Amsterdam in de pijp zijn glutenvrij en vaak ook vegan (bonuspunten!).

Mijn tip:

Ga proeven! Op naar de Pijp en Cosy Coffee & Pie Bar Amsterdam voor de enige echte Oh My Pie! taarten. Vraag de dames achter de bar naar de verschillende smaken, zij kunnen het jou allemaal uitleggen! Op donderdag bak ik daar de taarten, je bent altijd welkom om een kijkje te nemen in de keuken!

Adres

Cosy Amsterdam

Eerste van der Helstraat 66H in Amsterdam

 

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

Related Posts