Review: Personal Coaching Foodie-ness | Geluksfactor 10

Review: Personal Coaching Foodie-ness | Geluksfactor 10
0
(0)

Het is alweer even geleden dat ik 4 weken lang het Geluksfactor 10 Online Personal Coaching programma van Foodie-ness volgde. Het gezicht achter Foodie-ness, de inspirerende Carolina volgde ik al een tijdje en toen haar team mij vroeg om aan dit programma deel te nemen twijfelde ik geen moment. Het programma kwam als geroepen om weer terug naar de basis te gaan aangezien ik er op dat moment even doorheen zat. Hoe ik het programma heb ervaren, lees je in de review!

Het Personal Coaching Programma  is een vervolg op het boek “Geluksfactor 10” en bestaat uit een schema van 4 weken die gericht is op voeding, beweging en een positieve mindset. Voordat het programma begint wordt je hartelijk welkom geheten door team Foodie-ness en vul je een digitaal intakeformulier in. Hierin kan je aangeven wat jouw persoonlijke doelen zijn, of je allergieën of intoleranties hebt, of je wel eens sport en hoe jouw huidige eetpatroon er uitziet. Iedereen is anders, maatwerk staat hoog in het vaandel bij team Foodie-ness. Ik hou hiervan! 

” Het Basis Online Coaching Programma biedt jou het volgende:

  • Makkelijke, volwaardige en gezonde voedingsschema’s (veel variatie, betaalbaar en geschikt voor het hele huishouden) afgestemd op jouw voorkeuren (vega, non-vega, allergieën, intoleranties, etc.)
  • Haalbare, gevarieerde en uitdagende (thuis) sportschema’s
  • Simpele rust oefeningen met direct resultaat
  • Positieve mindset oefeningen met effect op lange termijn
  • Zelfreflectie oefeningen
  • Wekelijkse nieuwsbrief met tips & tricks “

Hoe heb ik het Personal Coaching Programma ervaren?

Via de e-mail ontving ik het uitgebreide programma gebundeld in een boekje verdeeld in vier weken. Iedere week printte ik de week die zou komen uit en spitte het met veel plezier door. Gewapend met een boodschappenlijstje (één van de weinige keren in mijn leven, maar blijkbaar bestaat het!) ging ik op supermarkt safari en kocht ik netjes de producten die ik nodig had voor de maaltijden. Ik kan je wel vertellen, de maaltijden hebben mij geen moment verveeld! Ze zijn voedzaam, gevarieerd en ook voldoende, heel prettig om te ervaren. De ontbijtjes waren dagelijks een feest maar ook de pokébowl zou ik iedere dag wel kunnen eten. De recepten voor mij waren allemaal glutenvrij én ook nog eens heel makkelijk om te maken.

De bananenbrood oats en de pokébowl zijn mijn lievelings!

Na twee weken had ik te maken met een glutenfout. Dit kwam niet door de recepten maar waarschijnlijk door kruisbesmetting waardoor ik de hele week buikpijn had en niet lekker in mijn vel zat. Mijn motivatie verdween als sneeuw voor de zon. Ik kon wel huilen. Pijn, weinig energie en een sombere stemming zorgden ervoor dat ik het programma een week even liet voor wat het was. Op het moment dat ik mijzelf beter voelde besloot ik om de draad weer op te pakken. Dit heeft mijn lichaam goed gedaan om weer in het ritme te komen en mijzelf er aan te herinneren waar ik het voor deed.

De mindset én ontspanningsoefeningen hebben mij bijzonder goed gedaan!

De mindset én ontspanningsoefeningen waren nieuw voor mij. Al snel kwam ik erachter dat ik eigenlijk heel weinig tijd vrij maakte voor mijzelf waardoor ik altijd maar door bleef rennen. Tussendoor de tijd nemen voor een handeling om rust in mijn hoofd te creëren dat deed ik eigenlijk nooit. Het was en is nog steeds voor mij een manier om stil te staan bij mijn gevoel, mijn hoofd leeg te maken en prioriteiten te stellen.

De allermooiste ontwikkeling vind ik toch wel dat ik het sporten heb opgepakt. De schema’s heb ik gecombineerd met de Small Group Training bij The Body Studio. Een pittige circuit training waardoor ik in korte tijd meer kracht en conditie heb opgebouwd. Ik vind het dan ook echt super leuk om te doen! Voor het eerst in mijn leven ervaar ik het sporten als fijn! Het is voor mij een manier om te ontladen, door te blijven ademen en het geeft mij energie. Zonder al te veel moeite sport ik nu 3 a 4 keer in de week.

Ik heb het plezier in sporten gevonden, het werkt zelfs verslavend!

Mede dankzij het programma ervaar ik meer rust in mijn hoofd en lichaam. Goed eten, goed slapen én momenten creëren om te ontspannen doen wonderen. Mijn doelen die ik voordat ik aan het programma begon heb ik behaald, daar ben ik trots op! Doordat ik fijner in mijn vel kon ik de drukke periode rondom mijn boeklancering met energie trotseren! Trots! Ik kan het programma dan ook aan iedereen aanraden!

Nieuwsgierig geworden naar het Geluksfactor 10 Coaching Personal Programma van Foodie-ness? Meer info over het programma vind je hier!

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts