Oh My Pie! test: gefeliciTAART

Oh My Pie! test GefeliciTAART
0
(0)

Een verjaardag, bedankje of een felicitatie, bij alle feestmomenten hoort natuurlijk taart. Ook voor mensen die glutenvrij eten zou taart een echte traktatie moeten zijn en niet een moment van teleurstelling omdat zij niet ‘mee kunnen doen’. Een echt verwenmomentje voor jezelf en je eventuele gasten, familie of gezin. 

Glutenvrij genieten zonder concessies te hoeven doen, dat is mijn droom. Laatst werd ik spontaan verrast, een koerier bracht een taart langs speciaal voor mij. Een gigantische chocolade taart, die écht helemaal glutenvrij was, nu kon ook ik toch genieten van wat lekkers!


“Gewapend met mijn nieuwe glutenvrije voer dacht ik de wereld met gemak te kunnen trotseren.”

Ik kan me nog goed herinneren toen ik voor het eerst hoorde dat die jarenlange buikpijn en andere klachten te maken hadden met een glutenintolerantie. In eerste instantie wilde ik mijn leven en eetgewoonten voortzetten zoals ik dat altijd had gedaan. Op naar de supermarkt en het toennog zeer beperkte glutenvrije schap. Gewapend met mijn nieuwe glutenvrije voer dacht ik de wereld met gemak te kunnen trotseren. Al snel kwam ik van een koude kermis thuis. Iedere dag at ik braaf mijn glutenvrije boterhammen, ‘deed’ ik niet mee met de koffie met taart ronde en knaagde ik op rijstwafels of een glutenvrij biscuitje dat van ellende als Saharazand uit elkaar viel. Dat moet anders kunnen dacht ik!

“Denken in mogelijkheden in plaats van kijken naar wat niet kan, werkt!”

En dat bleek ook te kunnen, door het zelf te maken natuurlijk met behulp van mijn recepten maar ook het kant en klare aanbod groeit. Bij gefeliciTAART kun je voor elk feestje een lekkere traktatie bestellen. Van kersttaart, slagroomtaart, cupcakes tot fototaarten, het kan allemaal! Hoe tof is dat?

Als chocolover is mijn absolute favoriet de zojuist genoemde glutenvrije chocoladetaart. Want geloof me dat is een ware traktatie om glutenvrij te kunnen eten! Een luchtige chocolade taart afgewerkt met praliné crème en een krokant laagje Belgische chocolade. De ultieme glutenvrije guilty pleasure taart waardoor iedereen mee kan genieten, allergie of niet. En daar houd ik van: mensen verbinden met maar zeker ook zonder voedselallergie.

Taart bestellen met korting?

Zelf ook een lekkere taart bestellen, dat doe je nu met 15% korting met de code taart15lekker. De code is geldig t/m februari 2019.

Oh My PIe! test gefeliciTAART

Dit is een gesponsord artikel. Ik schrijf alleen over de producten waar ik zelf achter sta. 

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts