5 x inspiratie glutenvrije verjaardagstaarten

1
(1)

Wie jarig is trakteert! Een glutenvrije verjaardagstaart hoeft niet saai of smakeloos te zijn. Je kunt er uiteraard één kopen in de winkel, maar een zelfgemaakte taart is gewoon het allerleukste! Speciaal voor jou heb ik mijn favoriete eye-catchers op een rijtje gezet! Met deze glutenvrije verjaardagstaarten steel je de show! Welke glutenvrije taart is jouw favoriet? Lees je mee?

Vandaag, 5 januari, ben ik jarig! Enendertig lentes jong, een hele mond vol. Ondertussen kan ik zeggen dat ik het niet meer ‘erg’ vind om een getal in de dertig te moeten benoemen. Het leven begint pas echt na de dertig toch?! ;) Om mijn feestje met jullie vieren heb ik een blog gemaakt met mijn favoriete glutenvrije verjaardagstaarten én komen er leuke winacties online deze week! 

OH MY PIE! WINACTIE WEEK: Van boeken, specerijen, nootjes tot een te gekke workshop! Houd mijn social media in de gaten!

Glutenvrije Naked Cake met mango en kokosroom

Op het zicht een gewone foto, maar achter dit plaatje schuilt een bijzonder verhaal. Een parl gemaakt voor liefdevolle mensen, die er een lange reis voor over hadden om deze taart in ontvangst te nemen. Een Naked Cake gemaakt van enkel pure ingrediënten en verborgen groenten.

Stel je voor! een smaakvolle brownie bodem waarin stukjes paranoot de pure chocolade chunks innig omhelzen. Gevolgd door een zachte crème van mango en citroen. Afgedekt met een smaakvolle brownie die rijkelijk versierd is met een parelwit tapijtje van kokosslagroom waarop de viooltjes vrolijk zwaaien en de mango slierten zijn omgetoverd tot roosjes! Een taart om in te bijten en met liefde gemaakt!

Lees hier verder voor het recept!

Biscuit taart met champagne stoofpeertjes

Een glutenvrije biscuit taart met stoofpeertjes en een romige maar frisse topping waarop champagne stoofpeertjes paraderen. Bo van Beaufood maakte deze smaaksensatie. Een prachtige taart die ik echt nog een keer zou willen maken. Op haar website vind je nog veel meer inspirerende recepten!

Lees hier verder voor het recept!

Raw kokosbites met aardbeien

Deze romige raw kokosbites met aardbei smelten zachtjes weg in de mond wanneer je het eerste hapje proeft. Een smaaksensatie voor iedere cheesecake liefhebber! De krokante bodem combineert fantastisch met de zachte cashewnotenvulling en de friszoete aardbeientopping. Ideaal voor de mensen die graag een bite serveren maar geen zin hebben om grote taart te maken. 

Glutenvrij, vegan én zonder geraffineerde suikers!

Lees hier verder voor het recept!

Gezonde ferrero rocher taart

Ja hoor, u leest het goed! Mariette van Zoetrecepten heeft een gezonde ferrero rocher taart.  Zonder geraffineerde suikers en vetten, lactosevrij, glutenvrij, maar vooral héél lekker. Deze taart is wel de ultieme uitsmijter om te serveren als verjaardagstaart!

Lees hier verder voor het recept!

Roze zebra cheesecake

 
 
Lees hier verder voor het recept!

Ga je een recept maken? Laat even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Heb je een foto? Post deze op mijn Facebook of Instagram. Vergeet mij niet te taggen of de haghtag #ohmypie te gebruiken. 

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bestel mijn boek ‘Bakken zonder Tarwe!

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 1 / 5. Reacties: 1

Geef als eerste je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts