De Nationale GezondheidsBeurs: 100 gratis tickets!

0
(0)

Februari is altijd één van mijn favoriete maanden. Dit jaar nog méér dan anders want ik ben aanwezig op De Nationale GezondheidsBeurs. Een bruisend event waar je volop inspiratie kunt opdoen voor een gezonde leefstijl: Health, Food, Body, Mind en Beauty van 7 t/m 10 februari in Jaarbeurs Utrecht.

Ik ben niet één maar drie dagen aanwezig! Dit jaar mag ik twee kookworkshops geven in samenwerking met Schär en zal ik op zondag aanwezig zijn om mijn verhaal te delen in het BloggersTheater. Om dit te vieren mag ik maar liefst 100 tickets gratis weggeven! Lees snel verder om jouw tickets te boeken!

Kookdemonstratie in het KookTheater

Op donderdag en vrijdag zal ik een glutenvrije bakworkshop geven in samenwerking met Schär in het KookTheater. Hoe tof is dat?! Ik laat je zien hoe je zonder al teveel moeite een voedzame ontbijttaart met een Schär bakmix kunt maken waar iedereen van kan genieten. Oftewel een ontbijttaart voor het hele gezin, de moeilijke eter, de kieskeurige puber en de glutenvrije kanjer die dacht dat taart en ontbijt niet samen zouden gaan. Ik deel al mijn keukengeheimen en laat stap voor stap zien hoe je eenvoudig een prachtige ontbijttaart op tafel tovert!

 

Meet & Greet Oh My Pie!

Heb je een vraag voor mij of wil je graag een boek kopen? Dat kan! Aansluitend aan de glutenvrije workshop is er op donderdag een Meet & Greet en op vrijdag is er een Meet & Greet voordat de workshop begint.

 • Donderdag 7 februari: 13:45 uur- 14:15 uur glutenvrije bakworkshop + Meet & Greet
 • Vrijdag 8 februari: Meet & Greet vanaf 15:00 uur  +16:00 uur – 16:30 uur glutenvrije bakworkshop

Van glutenvrije last naar glutenvrijfeestje!

Ben je benieuwd naar het verhaal achter Oh My Pie!? Hoe mijn passie voor het maken van gezonde glutenvrije recepten is ontstaan en hoe het mij is gelukt om altijd positief te blijven denken met een glutenintolerantie? Kom gezellig langs in het BloggersTheater. Op zondag 10 februari deel ik mijn verhaal van 13.30-13.55 uur in het BloggersTheater. Zie ik je daar?

 • Zondag 10 februari: 13:30 uur – 14:00 uur mijn verhaal in het BloggersTheater.

Wat is er allemaal te doen op de Gezondheidsbeurs?

Naast het bezoeken van de bakworkshop of de presentatie op zondag zijn er natuurlijk nog zoveel andere dingen te doen. Jezelf hier een hele dag vermaken is een eitje!

 • Ontmoet personalities, bloggers, coaches en auteurs
 • Ontdek de sfeervolle paviljoens
 • Neem deel aan actieve workshops
 • Fitness
 • Ontspannende massages
 • Yoga
 • Mindfullness
 • Smakelijke proeverijen
 • Ontdek de nieuwste trends
 • Nieuwste trends
 • Inspirerende informatie
 • Meet & Greet met bekende Nederlanders
 • Voedingsadvies
 • Gezondheidstesten
 • 325 exposanten
 • Gadgets
 • Gezonde acties met voordeel
 • Knettervers feelgood food
 • Healthy juice bars
 • Gratis digitale GezondheidsGids
 • Toegang tot de AllergieBeurs & more!

Tickets voor de Nationale GezondheidsBeurs!

Speciaal voor jou heb ik een exclusieve deal. Ik mag maar liefst 100 tickets gratis weggeven! Waar wacht je nog op? Boek snel jouw tickets HIER!

Ben je nou heel toevallig nummer 101 of één van de nummers die daarna volgen? Niet getreurd! Je krijgt alsnog korting! Je betaalt dan 9,95 euro in plaats van de reguliere 20 euro. 

Ik zie je in Utrecht!

De Nationale GezondheidsBeurs

 • Data: 7 tot en met 10 februari 2019
 • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
 • Open van 10.00 – 17.30 uur

www.gezondheidsbeurs.nl

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts