MjamTaart Cake & Bake Experience 2019

0
(0)

Op 30 en 31 maart is het zover, De Broodfabriek in Rijswijk maakt plaats voor een kleurrijk maar vooral zoet event de MjamTaart Cake & Bake Experience. Ik ben erbij! Vandaag vertel ik jou hier alles over én je kunt ook kaarten winnen!

Ieder kwartaal is het weer feest, wanneer het Mjam taart Magazine op de deurmat ploft. Een blad vol inspiratie voor iedere hobbybakker en ondertussen hét taartenmagazine van Nederland. Mega trots ben ik dan nog altijd dat ik twee jaar geleden met twee Oh My Pie! recepten in het magazine te vinden was. Patricia van Buuren-Schothorst heeft de zoete inspiratie van het magazine omgezet naar een groots zoet event. De naam MjamTaart Cake & Bake Experience zegt eigenlijk al genoeg!

MjamTaart Cake & Bake Experience

De MjamTaart Cake & Bake Experience is de zoetste beurs en een beleving op het gebied van bakken, taart decoratie, patisserie, chocolade, cupcakes en alles wat er bij komt kijken. De nieuwste trends, de moeilijkste technieken, je ziet en beleeft het allemaal. Doe mee aan -of bewonder- de bekende Holland Sugar Art Show wedstrijd en volg een (aanschuif)workshop of demo. Hoe doen ze dat toch? Lactose- en glutenvrij bakken, taart vervoeren, chocolade tempereren? Allemaal vragen waarop jij graag het antwoord wilt weten. Tijdens de Cake & Bake Experience 2019 kun jij je laten informeren en direct de producten kopen die je hiervoor nodig hebt!

Demonstraties en workshops 

Tijdens het event zullen tientallen enthousiaste zoetliefhebbers en -experts demonstraties of workshops geven en je alles vertellen over het werken met chocolade, marsepein, fondant en royal icing. Ik ben dan ook super trots dat ik kan vertellen dat ik een demonstratie mag geven! Ik zal je meer vertellen over glutenvrij én lactosevrij bakken, daarnaast deel ik ook mijn keukengeheimen en mag je mij alles vragen. Ook kun je van Annemarie Pronk, winnares van Heel Holland Bakt 2016, meester boulanger Hiljo Hillebrand én Levine van Doorne, auteur van diverse broodbakboeken, een enthousiaste demo verwachten. Ga je liever zelf aan de slag? Volg dan een workshop van Hans Spitsbaard in het Kenwood-theater of boek een (privé) workshop airbrushen op taart, suikerbloemen of bonbons maken of taart decoreren. Check alle beschikbare workshops hier en het demo schema hieronder.

10e editie Holland Sugar Art Show

De wedstrijd met 7 zoete categorieën vindt in Nederland voor de 10e keer plaats. Tientallen kunstwerken van taart, cupcakes, koekjes en suikerbloemen, gemaakt door hobby- en thuisbakkers zijn te bewonderen. En de jeugd heeft ook hier de toekomst. Dat blijkt wel uit de vele inzendingen die we van onze jongste deelnemers mogen verwachten. Je kijkt je ogen uit en de prijzen liegen er niet om! FunCakes en Wilton sponsoren de wedstrijd en Deleukstetaartenshop.nl biedt de winnaars waarde-cheques aan. Een professionele jury beoordeelt de wedstrijdstukken maar ook het publiek mag haar zegje doen en stemmen op zijn of haar favoriete inzending. Ook die gelukkige wedstrijddeelnemer wint een prachtige prijs!

Win 5 x 2 tickets!

Yes! Ik mag 5 van jullie blij maken met 2 tickets voor dit leuke event. Laat in een reactie onder dit artikel of op Facebook achter met wie jij hierheen zou willen en dan maak ik zaterdag een week bekend wie de gelukkige winnaars zijn.

Kun je niet wachten? Bestellen van tickets, reserveringen voor workshops en inschrijven voor de wedstrijd kan op mjamtaartexperience.nl. Daar vind je ook alle info over dit zoete event.

MJAMTAART CAKE & BAKE EXPERIENCE

30 EN 31 MAART 2019 – 10.00 TOT 17.00

DE BROODFABRIEK IN RIJSWIJK

 

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

11 comments
  1. Lijkt me echt super gaaf om hier kaartjes voor te winnen. Ik ben gek op bakken en sinds ik nu een paar jaar weet dat ik een glutenallergie heb ben ik eigenlijk nog veel enthousiaster over zelf dingen bakken dus ik zou heel graag deelnemen aan de cake & bake experience.

  2. Wat zou het leuk zijn om samen met mijn puberbakker te gaan😊 hij doet dit jaar examen en in september wil hij naar de bakkersschool. Hier zou ik hem echt mee kunnen verrassen.
    Lieve bakgroetjes, Sandra

  3. Jaaa dat lijkt mij super leuk. Zou graag met vriendin Rea van de Elzen gaan. Wij zijn beide fanatieke bakkers en proeven bijna wekelijks onze bakkunsten van elkaar

  4. ooohhh wat een leuke winactie. Ik zou graag hierbij aanwezig willen zijn om nog meer bak kennis op doen en jou nog een keer te mogen ontmoeten😁
    Liefs Moen

  5. Lees dit nu pas… dus waarschijnlijk is mijn reactie te laat. Toch een poging ;-), zou graag mijn moeder meenemen. Zij probeert altijd iets speciaals voor mij te maken, terwijl ze dat wel een uitdaging vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts