Oh My Reviews! | The Meets Amsterdam Oost

0
(0)

The Meets heeft een tweede vestiging geopend namelijk The Meets Amsterdam Oost op de Sumatrastraat. Ik kon het niet laten om een kijkje te nemen en de nieuwe menukaart uitgebreid te testen! Met een grote keuze aan glutenvrije ontbijtjes, lunchgerechten en diners gekenmerkt door de 80% vegan en 20% dierlijk regel. Ik kan jullie nu al vertellen, ik ben aangenaam verrast.

Een knusse sfeer en een vintage vibe en een kleurrijk interieur! 

Samen met Dominique ging ik langs om een hapje te eten en een avondje gezellig bij te kletsen. Als je The Meets Oost binnenstapt wordt je meteen vrolijk door de knusse sfeer, vintage vibe en het kleurrijke interieur. We werden hartelijk ontvangen door Lubomír. We kregen direct een drankje aangeboden en al daar begon de keuzestress. De kaart bevat zoveel lekkers! Van gezonde ergieboosters, Matcha Lattes tot royale cocktails, The Meets Oost heeft het allemaal!

The Meets is dé plek voor gezonde, homemade gerechten die altijd vrij zijn van geraffineerde suikers. De keuken werkt zoveel mogelijk met lokale leveranciers en biologische ingrediënten van het seizoen.

Pure producten met liefde bereid, dat proef je!

Al snel was de tafel gevuld met lekkere hapjes. Chefkok Federico weet wel van enkele pure ingrediënten een waar feest te maken!  De salade met gegrilde groentes en een overheerlijke licht zoete dip was bijzonder. Gewoonweg genieten! Evenals de Farinata. Heel tof om gewoon glutenvrij brood/pizza te eten als standaard in een restaurant. Uiteindelijk besloten we om de Spicy Ceasar Salad te delen. We waren aangenaam verrast door de smaaksensaties! Welke genie dit recept heeft uitgevonden is een held! Hoezo is vegan niet smaakvol? Lees onze tip hiernaast om te zien wat er zo bijzonder was! The Meets Oost is een verrijking, hier moet je een keer geweest zijn!

 

 

 

Glutenvrij proof?

Absoluut! Achter ieder gerecht staat beschreven of dit glutenvrij, lactosevrij en/of vegan is.  Mocht het gerecht niet glutenvrij zijn dan kun je kiezen om een glutenvrije optie toe te voegen. Ideaal!

Mijn tip:

Absolute must is de Farinata, deze Italiaanse kikkererwten pizza met geroosterde groentes, rucola en cherry tomaatjes is gewoon glutenvrij en ontzettend smaakvol! Of wat dacht je van de Spicy Ceasar Salad met crispy uitjes en krokante kikkererwten en amandel Parmezaanse kaas. Een smaakexplosie eerste klas!

Vergeet niet om de taartjes te proeven van de kaart, deze zijn meer dan aan te raden!

Adres

The Meets Oost is maandag t/m vrijdag open voor borrels en diner (17.30 – 23.00)

In het weekend ook voor ontbijt en lunch (09.30 – 23.00).

The Meets Oost
Sumatrastraat 28
1094 ND Amsterdam

 

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts