Glutenvrij genieten op Hoeve Ravenstein in Baarn!

0
(0)

Op landgoed Groeneveld, midden in de Baarnse bossen vind je Hoeve Ravenstein. Een betoverende plek waar je binnen enkele minuten helemaal tot rust komt. Hoeve Ravenstein heeft iets magisch!  De familie Tupker runt op deze plek een bijzonder familiebedrijf. Ruim dertig jaar geleden zijn zij als hobby begonnen met het houden van Belgische Witblauwe koeien. Hun uitgangspunt is hierbij: het houden van koeien op een natuur- en diervriendelijke manier met respect voor de natuur en leefomgeving maar bovenal met oog voor volgende generaties. Ik nam een kijkje op deze geweldige plek want op 20 april ben ik aanwezig op de Glutenvrije markt bij Hoeve Ravenstein!

Glutenvrij genieten op Hoeve Ravenstein!

Het is alweer even geleden dat ik Esther, mede-eigenaar van dit prachtige bedrijf, leerde kennen. Wanneer zij over de Hoeve praat beginnen haar ogen direct te stralen. Een familie met passie én liefde voor hun werk, dat zie je dan ook overal terug! Neem een kijkje bij de koeien, moestuin of bestel een lekkere koffie op het terras! Het leukste is nog wel dat je hier ook terecht kan voor een glutenvrij gebakje. Hoeve Ravenstein heeft het allemaal! 

De boerderijwinkel heeft een groot glutenvrij assortiment. Van verse broodjes, gebakjes tot diepvries producten. Ik voelde mij als een kind in de snoepwinkel! Genieten geblazen! 

Op 20 april staat er een bijzonder evenement op de planning. Ik ben van de partij! 

Allergenenvrije food event bij Boerderijwinkel Hoeve Ravenstein

Heb je last van een voedselallergie? Dan is een bezoek aan Boerderijwinkel Hoeve Ravenstein zeker een aanrader!

Op 20 april én iedere eerste zondag van de maand (tussen mei en december) wordt hier een allergenenvrije evenement georganiseerd. Naast het glutenvrije dieet is er ook veel te vinden voor o.a. het melk-, suiker-, noten-, ei- & lactosevrije dieet!
Er is een kleinschalige allergenenvrijemarkt waar diverse producenten u laten proeven en meer vertellen over de producten. Natuurlijk is het mogelijk om de lekkere producten mee te nemen om thuis van te genieten.

Het café en terras van de Hoeve heeft het 100% glutenvrij certificaat ontvangen uit handen van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Je kunt hier genieten van koffie, gebakjes en een simpele lunch. Tijdens de evenementen van Hoeve Ravenstein pakken ze extra groot uit en kun je volop genieten van dagvers gebak, koeken, wraps en meer! Ook aan de kinderen wordt gedacht!

In de boerderijwinkel (beter gezegd biologische supermarkt) kunnen bezoekers terecht voor hun dagelijkse boodschappen. Van verse groentes en het vlees van eigen boerderij tot granen, wijnen, ontbijtproducten, verzorgingsproducten, tandpasta en schoonmaakmiddelen, Hoeve Ravenstein heeft veel. Het complete assortiment bestaat uit biologische, allergenenvrije- en streekproducten.
Voor de glutenvrije & lactosevrije producten heeft Hoeve Ravenstein een aparte afdeling in de winkel. De winkel biedt méér dan 1000 soorten glutenvrije producten van de grote, maar ook van de kleinere merken. Van soepen tot vers brood, van snoep tot bier, van broodverbeteraar tot kroketten uit de diepvries. Ook voor vele andere voedselallergieën biedt Hoeve Ravenstein producten, waar mogelijk vers en zonder onnodige toevoegingen, aan.
Je kunt de winkel tijdens openingstijden bezoeken of een bestelling via de mail of het online bestelformulier plaatsen. Alles wat in omdoosjes (meestal 6 of 8 stuks) bestelt ontvang je 10% korting.

Tijdens het evenement zijn er aantrekkelijke kortingsacties geldig.
De medewerkers van Hoeve Ravenstein geven graag advies en stellen u op de hoogte over de nieuwste mogelijkheden en producten.

Details over het programma per evenement zoals; de aanwezige producenten, het menu in het café, de kortingsacties etc. is via de facebook pagina en de website te vinden.

Hoeve Ravenstein is te vinden op landgoed Groeneveld in Baarn vlak bij afslag ‘Soest/Baarn-Noord’ van de A1. Parkeren kan gratis op het erf en toegang is gratis.

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts