Bakworkshop ‘Ontbijten met (glutenvrije) taart!’ van Oh My Pie (12 mei 2019)

0
(0)

Op zondagmiddag 12 mei 2019 is het zover: De dames van het mega bekende én inspirerende platform Holistik Evelyn en Karlijn en ik slaan de handen in één voor een te gekke workshop. Het thema? Ontbijten met taart! Maar dan wél voedzame taart die energie geeft in plaats van neemt. Van 14.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom bij de stijlvolle SieMatic flagshipstore pal aan het Vondelpark in Amsterdam. Tip: maak er een gezellige moeder-dochtermiddag van want 12 mei is het Moederdag! Enne, natuurlijk gaan jullie niet met lege handen naar huis…

Bakworkshop ‘Ontbijten met (glutenvrije) taart!’ van Oh My Pie

marike bol oh my pieNiets zo leuk om met jouw moeder, dochter of bakvriend(in) aan deze unieke workshop deel te nemen en samen aan de slag te gaan in de keuken. Ontbijten met taart voor iedereen, het kan echt! Ook als je last hebt van glutonintolerantie. Wij laten jou zien hoe je de dag met kan beginnen met een voedzaam ontbijttaartje waarmee je niet alleen jouw lichaam, maar ook jouw hoofd kan voeden en met een glimlach de dag tegemoet zal zien.

Wat kun je verwachten?

Na een warm welkom met koffie, thee én een smaakvolle Oh My Pie bite leren wij jou hoe je de lekkerste én mooiste ontbijttaartjes maakt zodat jij voortaan iedere ochtend in een handomdraai kunt ontbijten als een koningin. Leer combineren met (glutenvrije) meelsoorten, specerijen en smaakvolle toppings. Bakken is tenslotte geen theorie, je moet het voelen en proeven. Vervolgens gaan we zelf aan de slag in de keuken en kun jij al jouw (bak)vragen stellen aan Marike, Evelyn en Karlijn. Een middag om nooit te vergeten! Na afloop is er een mogelijkheid om het gloednieuwe Holistik Handboek aan te schaffen óf één van de boeken pareltjes van Marike van Oh My Pie! Gesigneerd en al, hoe tof is dat?! Uiteraard ga je niet met lege handen naar huis. Je krijgt een een rijkgevulde goodiebag (t.w.v. €40!) mee naar huis met o.a. een beslagkom, spatel én een super handige bewaardoos van Mepal. Zo kun je jouw zelf gebakken creaties mee naar huis nemen zonder knoeien.

Praktische informatie & tickets

Datum: zondag 12 mei (Moederdag)
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Prijs: 30 euro per persoon, inclusief goodiebag t.w.v. €40 (ex. servicekosten)
KOOP JE TICKETS VIA DEZE LINK

Bereikbaarheid

Locatie: SieMatic Flagship Store, Hobbemastraat 2, 1071 ZA Amsterdam
Openbaar vervoer: tram 2, 5 en 12 (halte Rijksmuseum)
Parkeren: Q-Park Byzantium (Tesselschadestraat 1G), Q-Park Museumplein (Van Baerlestraat 33B)

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts