5x glutenvrije ontbijttaartjes om de dag mee te beginnen!

0
(0)

Ontbijten met taart is een feestje! Dit weekend deelde ik mijn top 5 favoriete glutenvrije ontbijttaartjes met vriendinnen die erg benieuwd waren naar mijn suggesties nu de zomerse dagen in aantocht zijn! Zie hier 5 overheerlijke recepten om de dag mee te beginnen! Ga jij voor de glutenvrije blauwe bessen ontbijttaart, de verrassende watermeloen pizza taart van Mariette (Zoetrecepten), het old school pindakaasontbijttaartje zonder meel of wellicht voor de verrassende havermouttaart met vegan witte chocolade van Betty (Bettyskitchen.nl). Ik ben benieuwd! Welk taartje is momenteel jouw favoriet! Kijk, lees én proef snel mee!

Ontbijttaart met blauwe bessen en kokosyoghurt

Een smaakvolle ontbijttaart met kokosyoghurt en blauwe bessen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Deze bruisende bolide is een pronkstuk op tafel waar iedereen van mee wil genieten. Ik maakte deze mooie creatie in samenwerking met Schär. Op de Gezondheidsbeurs gaf ik een kookdemo en iedereen genoot mee. Hoe tof is dat?! Glutenvrij, lactosevrij én voor de liefhebbers ook te veganizen!

Lees hier snel verder voor het recept!

De lekkerste Bounty taart maak je zelf!

Sommige taartjes zijn favoriet van iedereen! Deze Bounty taartjes hebben mijn hart gestolen. Met een smeuïge no-bake bodem, gevolgd door een romige kokosvulling en afgetopt met een swirl van pure chocolade en een accent van blauwe bessen! Een feestje om te delen met de mensen die je lief hebt. Glutenvrij, lactosevrij, vegan én zonder geraffineerde suikers!

Lees hier snel verder voor het recept!

Gezondere havermouttaart met vegan witte chocolade

Deze parel mag en kan ik jullie niet onthouden! De lieve Betty van Bettyskitchen.nl maakt de lekkerste recepten! Veel van haar recepten zijn ook nog eens glutenvrij. Deze prachtige taart kwam voorbij en deze heb ik dan ook meteen opgeslagen! Ideaal als onderdeel van een weekendontbijt of als gezondere taart voor een feestje! Een ware traktatie, maken dus! Glutenvrij én vegan!

Lees hier snel verder voor het recept!

Watermeloen pizza taart

Oelala, hier krijg je toch spontaan trek van? Dit waanzinnige recept is van Mariette van Zoetrecepten.nl. Een mega frisse watermeloentaart afgetopt met kokosslagroom en verschillende toppings. Ideaal om te maken op zomerse dagen! Mariette deelt drie verschillende variaties zodat je volop kan variëren. Dit wil je gewoon! Glutenvrij en vegan! 

Lees hier snel verder voor het recept!

Pindakaasontbijttaartje zonder meel!

Ontbijttaartjes zijn favoriet! Aangezien deze vrolijke rakker erg in de smaak is gevallen moet deze wel in de top 5 terugkomen! Een smeuïg pindakaasontbijttaartje zonder meel. Ik teken ervoor! Glutenvrij, lactosevrij en voor de liefhebbers koolhydraatarm te maken!

Lees hier verder voor het recept!

Ga je één van deze taartjes maken? Laat even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Heb je een foto? Post deze op mijn Facebook of Instagram. Vergeet mij niet te taggen of de haghtag #ohmypie te gebruiken. 

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bestel mijn boek ‘Bakken zonder Tarwe!

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts