OH MY PIE! viert feest op Hoeve Ravenstein op 1 september

0
(0)

Nog een paar dagen dan is het zover! Zondag maak ik bekend waar ik achter de schermen een lange tijd mee bezig ben geweest! Om deze mijlpaal te vieren vier ik een feestje op zondag 1 september. Die dag zal ik aanwezig zijn op de Glutenvrije markt op Hoeve Ravenstein. Daar deel ik alle tips en tover ik met wat toffe recepten zodat jij thuis ook aan de slag kan gaan in de keuken! We hangen de slingers en ballonnen op en nodigen jou uit om langs te komen! Zo ontstaat er een glutenvrij feest voor iedereen!

De Oh My Pie! recepten verbinden mensen met- maar zeker ook zonder- voedselallergie. 

Ik kom graag op Hoeve Ravenstein, eerder schreef ik een artikel over deze fijne plek. Deze kun je HIER terug vinden. De glutenvrije markt is dé plek waar ik mij thuis voel. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, pure en smaakvolle producten. Laat dit nou precies zijn waar OH MY PIE! voor staat! Daarom vind ik het geweldig dat ik op deze fijne plek het feestje kan vieren met de mensen die naar de glutenvrije markt komen en wellicht ook met jou! Ik neem mijn boeken mee en ook de specerijen zijn van de partij! De Oh My Pie! recepten verbinden mensen met- maar zeker ook zonder voedselallergie! Kun je niet aanwezig zijn op 1 september maar ben je dol goede glutenvrije producten? Check dan snel even de webshop van Hoeve Ravenstein!

De glutenvrije markt op Hoeve Ravenstein: cosy, inspirerend, gastvrij én gezellig!

Houd je van lekker eten maar dan wel graag vers en glutenvrij? Dan is dit evenement een echte aanrader!
Op de glutenvrije markt vind je diverse marktkramen gevuld met dagverse glutenvrij heerlijkheden. Denk hierbij aan koekjes (gluten- & lactosevrij), dagvers gebak, tartelettes (gluten-, melk, lactosevrij en vegan), en meer.

Kom je langs met familieleden zonder voedselallergie? Ook voor hun zijn er diverse kramen aanwezig om te proeven van biologische lekkernijen!
Ben je benieuwd welke producenten en merken er tijdens de aankomende glutenvrije markt aanwezig zijn? Kijk dan op de website van Hoeve Ravenstein.

Kortingsactie

Tijdens de glutenvrij evenementen ontvang je 10% korting op de volgende glutenvrije merken: Schnitzer, Lieke is vrij, Candy tree, Le Pain des Fleurs, Rosies en Kookie Cat. Ben je lid van de Nederlandse Coeliakie Vereniging? Je ontvangt tijdens de glutenvrije evenementen op Hoeve Ravenstein 10% korting op alle glutenvrije producten op vertoon van je ledenpas!

Praktische informatie

De glutenvrije markt vindt plaats op iedere eerste zondag van de maand vanaf 10.00 tot 17.00 uur en is een uitje voor zowel kinderen als volwassenen. Hoeve Ravenstein is gelegen vlakbij Kasteel Groeneveld in Baarn, eenvoudig te bereiken vanuit Amersfoort, Hilversum, Amsterdam en Utrecht.
Je bereikt onze hoeve eenvoudig per fiets, auto of openbaar vervoer. Parkeren en entree zijn gratis. Tip: combineer je bezoek met een heerlijke wandeling over Landgoed Groeneveld, een bezoek aan Nijhof of Paleis Soestdijk!

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts