Ontdek nu de glutenvrije OH MY PIE! Bakmixen !

0
(0)

Yes, eindelijk kan ik het met jullie delen. Ik heb vier OH MY PIE bakmixen ontwikkeld in samenwerking met LEEV en die pareltjes liggen vanaf vandaag in de winkel! Knijp mij even? Dit is gewoon een droom die uitkomt. Achter de schermen zijn we intensief bezig geweest met het ontwikkelen van vier glutenvrije bakmixen en nu is het dan zover! Vandaag deel ik er alles over in deze blog. Lees je mee?

Glutenvrij genieten voor iedereen!

Glutenvrije bakmixen met de creatieve recepten van OH MY PIE! zoals je deze gewend bent. Het glutenvrijeschap heeft vanaf vandaag meer kleur gekregen. Met de OH MY Cheesecake bakmix met kandijkoekbodem, OH MY Cookie Dough Cookies bakmix, OH MY Power Pancake bakmix en de Oh My Choco muffins bakix kun je zonder zorgen smaakvol glutenvrij én verantwoord genieten! Alle ingrediënten zijn gecertificeerd glutenvrij, biologisch, bevatten geen gekke toevoegingen of onnodige smaakversterkers. Dat vind ik heel belangrijk. Met heel veel liefde en zorg zijn de mixen ontwikkeld en zijn ze door iedereen te maken. Ook de mensen met twee linker bakhanden kunnen met de bakmixen aan de slag!

OH MY Cheesecake bakmix met kandijkoekbodem

Hou je vast! Ga jij voor de Cheescake bakmix met een kandijkoekbodem? Dan zit je gebakken! Deze parel met een krokante koekbodem met een accent van kaneel combineert feilloos met de fluweelzachte cheesecakevulling! Het accent van citroen is om door een ringetje te halen en de frambozen zorgen voor de spreekwoordelijke kers op de (glutenvrije) taart! Zonder al teveel moeite serveer jij de mooiste Oh My Pie! taart die niet alleen glutenvrij is maar ook minder suiker bevat én gemaakt is van enkel biologische ingrediënten.

Snoepen van koekjesdeeg, wie herinnert het zich nou niet van vroeger? Jeugdsentiment! Met een grote glimlach denk ik terug aan vroeger, de tijd dat mijn oma koekjesdeeg maakte voor de lekkerste koekjes ooit! Een bakmix om zelf No-bake cookie dough cookies te maken mocht natuurlijk niet uitblijven. Een smeuïg chocoladedeeg op waar je zelf volop mee kan variëren! Maak er grote koeken van en versier ze met alles waar jij blij van wordt! Stukjes noot, pindakaas of misschien gekleurde chocolade nootjes om het feest compleet te maken! Zo opeten kan natuurlijk ook! De mogelijkheden zijn eindeloos! Extra tof om te weten dat deze mix vezelrijk is en dat de ingrediënten allemaal glutenvrij, vegan én biologisch zijn.

OH MY Power Pancake bakmix

Ieder weekend bak ik met heel veel plezier deze smaakvolle en voedzame pannenkoekjes. Het geheim van mijn favoriete pancake bakmix? Ze zijn gemaakt van linzenmeel! Dit voedzame meel is ook nog eens een bommetje van proteïne. Het leuke is, is dat je er volop mee kan variëren. Zo maak ik vaak pannenkoekjes met appel en kaneel of maak ik er wrapjes van die ik op maandag eet als lunch gevuld met wat zalm en roomkaas bijvoorbeeld. De triatleet onder de bakmixen! Ik ben fan van deze kleine rakkers!

OH MY Choco Muffins bakmix

Ontbijten met muffins? Oh yes! Deze grandioze muffinmix is niet alleen een feestje om te maken maar ook een smaaksensatie voor de smaakpapillen! Deze gezondere glutenvrije muffins wil je proeven! De choco chips maken het feest compleet. Als iemand je zou vertellen dat er appelmoes in is verwerkt zou je die persoon niet geloven. Ideaal voor de kids als tussendoortje om mee te nemen naar school maar als ik heel eerlijk ben, dan zou ik ze het liefste helemaal niet willen delen. Verslavend lekker!

LEEV vrij van

Het is alweer even geleden dat ik hardop uitsprak dat ik dolgraag een eigen glutenvrije bakmix zou willen ontwikkelen. Een glutenvrije bakmix zodat iedereen een glutenvrij feestje kan maken zonder al teveel poespas. Ik vond het dan ook een feest om samen met Leev aan de slag te gaan om de krachten te bundelen en vier bakmixen te ontwikkelen. Zoals jullie weten maak ik graag een glutenvrij feestje van pure ingrediënten, dat is dan ook exact de gemeenschappelijke deler waar Leev en ik elkaar vinden. Leev staat voor lekkere en eerlijke producten die altijd gemaakt zijn van biologische ingrediënten en die goed voor je zijn. Dat ‘zonder’ gewoon net zo lekker is. Zonder gluten, zonder lactose, maar mét natuur en mét smaak. De Leev allergenen specials zijn biologisch, verantwoord en lekker. Leev is er voor iedereen!

Een deel van de winst van Leev wordt in de Leev foundation gestopt. Zo is er de Leev zorgboerderij, waar kwetsbare jongeren geholpen worden voor een zelfstandige plek in de maatschappij. Een doel waar ik volledig achter sta en mij raakt. Ik vind het een fijn idee dat een deel van de opbrengst van deze bakmixen besteed wordt aan een goed doel.

Waar kun je de OH MY PIE! bakmixen kopen?

Vanaf vandaag maandag 9 september zijn de vier bakmixen (vanaf € 2,99) verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Je vindt ze in het glutenvrijeschap.  Zie je ze niet staan? Vraag er vooral naar in de winkel of bij de klantenservice. We hopen dat we snel nog meer verkooppunten kunnen toevoegen. We zullen je hiervan op de hoogte houden via social media.

We zijn onwijs trots dat ik in samenwerking met Leev mijn eigen bakmixen uit heb kunnen brengen en dat deze nu gewoon in de supermarkt liggen. Hou de komende tijd de site en onze social kanalen in de gaten. Ik ga nog lekkere recepten delen die ik maken met de bakmixen en er volgen nog leuke acties waar jullie aan mee kunnen doen.

Deel jouw creatie!

Ik ben zo benieuwd naar jouw ervaringen. Wat vind jij van de bakmixen? Welke is jouw favoriet? Durf vooral te variëren! Deel jouw creatie op social media met de #ohmypie #leevnu.

Portretfotografie: Kim Captein

Productfotografie: Kalkidan van Staveren

Facebook

Instagram

Pinterest

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

20 comments
 1. Zijn de bakmixen ook geschikt om lactose vrij te maken? Net zoals de recepten die je op de site hebt staan, dan staat er vaak een tip voor ei/melk vervanger! 😁

  1. Hi Laura,

   Klopt! De cheesecake kun je zelf lactosevrij maken door een lactosevrij kwark of kokosyoghurt te gebruiken ipv de Griekse yoghurt en roomkaas. Genieten geblazen!

   Liefs,
   Marike

 2. Ik ben super benieuwd! Ik ga vandaag kijken of ze de bakmixen hebben en meteen beginnen. Mijn man is zondag jarig dus dan kan ik ook een keer makkelijk bakken 😁 dankjewel

   1. Hallo Marike,
    Inmiddels ben ik bij 3 winkels van Albert Heijn geweest en nergens hebben ze je nieuwe bakmixen. Zijn er speciale Albert Heijn winkels, zoals de XL bijvoorbeeld wat ze alleen verkrijgbaar zijn misschien?
    Groet,
    Géke

    1. Hi Géke,

     Jeetje wat ontzettend vervelend! Ik heb geïnformeerd, de AH’s worden mondjesmaat gevuld met de bakmixen. De grotere AH’s zouden ze nu moeten hebben.
     Voor nu kun je ze al wel bestellen via http://www.leev.nu. Houd de schappen in de gaten, ze kunnen elk moment geleverd worden in de overige grote AH’s.

     Liefs,
     Marike

    2. Worden ze ook geleverd in de AH-winkels in België?
     Is er maïszetmeel en/of suiker aan toegevoegd? Ik mag dit niet eten en vond nog geen enkele bakmix dat ik mag eten.

     1. Hi Inge,

      De ingrediënten zijn puur dus zonder maiszetmeel en toegevoegde geraffineerde suikers. Via ah.nl kun je de mixen wel bestellen, ik weet niet of ze al in België zijn. Vraag er naar dan zetten we er druk op. 🙂

      Liefs,
      Marike

  1. Hi Sanne,

   Excuses voor mijn late reactie. Ik was op vakantie, vandaar. Ja dat kan zeker! Gebruik 450 ml plantaardige melk en laat de eieren weg. Laat de mix even staan zodat het in kan dikken en makkelijker bakt.

   Eetsmakelijk!

   Liefs,
   Marike

 3. Dag Marike

  Ik kijk heel erg uit naar de komst van jouw bakmixen in België. Voorlopig zijn ze hier in AH niet te krijgen. Online bestellen is ook geen optie, want via AH.nl zijn er geen Vlaamse winkels te selecteren als afhaalpunt… Heb je er een zicht op of het in de toekomst ook zou lukken AH België aan de haak te slaan? Of is er een andere mogelijkheid om hier in België aan de bakmixen te geraken?

  Groetjes
  Anneleen (trouwe blog- en Instagram-volger uit Antwerpen)

 4. Hai, ik heb vanmorgen deze getracht te maken maar het lijkt wel rubber 🙉 wat kan er in godsnaam mis gegaan zijn … simpeler kan haast niet 🤪

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts