OH MY PIE! Masterclass 15 februari 2020

0
(0)

Vanwege het grote succes van de Masterclassses heb ik weer een datum ingepland! De glutenvrije OH MY PIE! Masterclass staat gepland op zaterdag 15 februari bij Het Nut in Beesd. Wil jij ook leren hoe je voedzaam, smaakvol én kleurrijk kan ontbijten met taart? Heb je geen idee hoe je eenvoudig voedzame tussendoortjes maakt die niet verkruimelen als Saharazand tussen je vingers door wanneer je er alleen maar naar kijkt? Sta je regelmatig twijfelend voor de voorraadkast omdat je geen idee hebt welke glutenvrije meelsoorten je het beste kan combineren? Kwam jouw glutenvrije ontbijttaartje als een blok beton uit de oven of had je te maken met een grandioos misbaksel en zakt de moed jou in de schoenen? Zie je regelmatig de OH MY PIE! ontbijttaartjes en cakes voorbij komen en vraag jij je elke keer watertandend af: “Hoe doet zij dat?” Dan zit jij gebakken! Met een knipoog naar een gezonde start van 2020 gaan wij met elkaar aan de slag in de keuken en maken we er een onvergetelijke dag van!

Bekijk hier het fotoverslag van de eerste OH MY PIE! Masterclass!

Tijdens deze Masterclass leer ik jou hoe je eenvoudig en toch smaakvol de meest lekkere ontbijttaartjes maak. Koeken, cakes, brownies die voedzaam zijn én ook nog eens door kunnen als verantwoord tussendoortje. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Tijdens de Masterclass leer ik jou hoe je lekkere glutenvrije tussendoortjes kan maken, zodat jij na deze Masterclass als een echte pro thuis de keuken in kan gaan. Aan de hand van een kleine keukensafari laat ik jou zien welke producten je standaard in huis moet hebben om er een glutenvrij feest van te maken! We gaan met elkaar aan de slag om een glutenvrije creatie te maken, waarbij ik jou kan voorzien van alle tips en tricks én er ruimte is voor het stellen van vragen. Aan het einde van de dag huppel je de keuken uit met een succeservaring én een uniek recept dat je zelf hebt gecreëerd  aan de hand van de glutenvrije handvatten én jouw persoonlijke smaak.

Uiteraard ga je niet naar huis zonder een gevulde tas zodat jij alle opgedane kennis thuis in praktijk kan brengen.

Het wordt een unieke beleving met een klein gezelschap. Een dag met OH MY PIE! in de keuken, dat wordt een feest!

Ben jij nu net zo enthousiast als ik ben? Boek dan snel jouw ticket via de onderstaande link.

BOEK HIER JOUW TICKET(S)!

Wie weet staan wij samen in de keuken op 15 februari!

Liefs,

Marike

 

Over de locatie Het Nut

Een inspirerende locatie voor zo’n bijzondere Masterclass heb je niet zomaar gevonden. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Het Nut. Ik kan je zeggen, dit is dé locatie voor de OH MY PIE! Masterclass. Het Nut biedt dé locatie voor iedereen die  inspiratie en focus zoekt. Voor wie een bijeenkomst, vergadering of event wil organiseren die net even anders is. De historische panden van Het Nut ademen ieder een eigen sfeer. Luxe en eigentijds met een persoonlijke touch. We gaan met een klein gezelschap aan de slag op deze prachtige locatie. Terwijl je nog nageniet van jouw puntje OH MY PIE!, gaan we aan de slag met een bakdemo, genieten we van een overheerlijke proeverij en gaan we vervolgens met elkaar aan de slag in de prachtige keuken van het pand. Het wordt een onvergetelijke dag!

In het kort

De dag is compleet verzorgd, je hoeft verder niets mee te nemen.

  • Datum: zaterdag 15 februari
  • Locatie: Het Nut in Beesd, Gratis parkeren
  • Thema: Ontbijttaartje en tussendoortjes
  • Tijd: 12:00- 16:30 uur
  • Inclusief: Glutenvrije OH MY PIE! ontbijttaartjes en tussendoortjes, drankjes en een goodiebag.
  • Prijs: € 175,-

Bijzonderheden: Gluten- en lactosevrij zonder gebruik van geraffineerde suikers

Tip!: Heb je een allergie of een vraag? Stuur even een mailtje naar info@marikebol.com en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts