Hartige Masterclass 21 maart 2020

0
(0)

Eindelijk het is het zover, er staat weer een nieuwe OH MY PIE! Masterclass online! Dit keer met een nieuw thema, namelijk Hartig! De glutenvrije Hartige OH MY PIE! Masterclass gaat van start op een unieke locatie, namelijk bij Het Nut in Beesd. Er was zoveel vraag naar Hartig dat deze Masterclass niet uit kon blijven.

Heb je geen idee hoe jij jouw hartige baksels glutenvrij maakt zonder dat gortdroog of zompig uit de oven komen? Sta je regelmatig twijfelend voor de voorraadkast omdat je geen idee hebt welke glutenvrije meelsoorten je het beste kan combineren? Kwam jouw glutenvrije hartige taart of broodje als een blok beton uit de oven of had je te maken met een grandioos misbaksel en zakt de moed jou in de schoenen? Zie je regelmatig de OH MY PIE! hartige creaties voorbij komen en vraag jij je elke keer watertandend af: “Hoe doet zij dat?” Dan zit jij gebakken!

Ik leer jou welke meelsoorten je goed met elkaar kan combineren, zodat jij na deze Masterclass als een echte pro thuis de keuken in kan gaan. Aan de hand van een kleine keukensafari laat ik jou zien welke producten je standaard in huis moet hebben om er een hartig glutenvrij feest van te maken! We gaan met elkaar aan de slag om een glutenvrije creatie te maken, waarbij ik jou kan voorzien van alle tips en tricks én er ruimte is voor het stellen van vragen. Aan het einde van de dag huppel je de keuken uit met een succeservaring én een uniek recept dat je zelf hebt gecreëerd  aan de hand van de glutenvrije handvatten én jouw persoonlijke smaak.

Uiteraard ga je niet naar huis zonder een gevulde tas zodat jij alle opgedane kennis thuis in praktijk kan brengen.

Het wordt een unieke beleving met een klein gezelschap. Een dag met OH MY PIE! in de keuken, dat wordt een feest!

Recensie:

“De Oh My Pie masterclass is een waar feest! Marike weet haar kennis omtrent de glutenvrije producten en recepten heel duidelijk en vol enthousiasme over te brengen. Ik heb veel geleerd over alle mogelijkheden en de tips. Daarnaast mochten we veel proeven van de creaties en verschillende meelsoorten. Heb jij zin in een leuke dag uit waarbij je zelf ook aan de slag mag, dan is dit DE dag!”

Lees en bekijk HIER het hele verslag van de eerste OH MY PIE! Masterclass!

Over de locatie Het Nut

Een inspirerende locatie voor zo’n bijzondere Masterclass heb je niet zomaar gevonden. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Het Nut. Ik kan je zeggen, dit is dé locatie voor de OH MY PIE! Masterclass. Het Nut biedt dé locatie voor iedereen die  inspiratie en focus zoekt. Voor wie een bijeenkomst, vergadering of event wil organiseren die net even anders is. De historische panden van Het Nut ademen ieder een eigen sfeer. Luxe en eigentijds met een persoonlijke touch. We gaan met een klein gezelschap aan de slag op deze prachtige locatie. Na een overheerlijke hartige proeverij gaan we aan de slag met met elkaar aan de slag in de prachtige keuken van het pand. Het wordt een onvergetelijke dag!

BOEK HIER JOUW TICKET(S)!

In het kort:

  • Datum: zaterdag 21 maart 2020
  • Locatie: Het Nut in Beesd, Gratis parkeren
  • Tijd: 12:00- 16:30 uur
  • Inclusief: Proeverij van hartige hapjes, drankjes én een te gekke goodiebag
  • Prijs: € 190,-
  • Bijzonderheden: Gluten- en lactosevrij zonder gebruik van geraffineerde suikers
  • Tip!: Heb je een allergie of een vraag? Stuur even een mailtje naar info@marikebol.com en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden.Wil jij erbij zijn? Boek dan snel de workshop want VOL=VOL

 

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts