Persoonlijke Oh My Pie! Masterclass aan huis

0
(0)

Naast de maandelijkse Masterclasses is het nu ook mogelijk om een Persoonlijke Masterclass in te plannen. Samen gaan we aan de slag in jouw eigen keuken om aan al jouw glutenvrije bakproblemen een einde te maken!

Stel je voor! Heb je geen idee hoe jij jouw favoriete baksels glutenvrij maakt? Sta je regelmatig twijfelend voor de voorraadkast omdat je geen idee wat je precies in huis zou moeten hebben om iets lekkers te maken? Heb je bepaalde recepten in je hoofd die je dolgraag zou willen maken maar waarvan je niet weet HOE je ze glutenvrij zou kunnen maken? Dol op glutenvrij brood maar het lukt jou maar niet om een lekker glutenvrij brood te maken? Eenvoudige glutenvrije tussendoortjes mét smaak? Of je wil nou echt eindelijk eens leren hoe je zo’n te gekke zebra cheesecake maakt? Dan is deze persoonlijke Masterclass écht iets voor jou!

Voor wie is de Masterclass aan huis?

De Masterclass aan huis is bedoeld voor jou om jou te inspireren om alle glutenvrije tools in handen te krijgen. Tijdens de persoonlijke Masterclass gaan we aan de slag met door jou uitgekozen recepten die ik vooraf zal personaliseren zodat ze helemaal naar wens zijn. We gaan op keukensafari in jouw eigen keuken en ik help jou eventueel bij het laten zien van de mogelijkheden van de producten die je al in huis hebt, zodat je met vernieuwde inspiratie aan de slag kan gaan!

Wat levert het jou op?

  • Ga je naar huis met 3 gepersonaliseerde recepten én het Oh My Pie! inspiratieboekje (niet te koop).
  • Een dosis aan nieuwe glutenvrije inspiratie!
  • Lukt het jou om de recepten die je zo graag wilde leren moeiteloos te maken.
  • Heb je al jouw bakvragen kunnen stellen en kun je zelf volop variëren met ingrediënten en recepten!
  • Is glutenvrij eten een feest!
  • Kun je na afloop altijd nog jouw vragen blijven stellen, wanneer je ergens tegenaan loopt.

Ik neem de producten mee die we nodig hebben om jou kleurrijk te inspireren en te leren denken in mogelijkheden!

Heb je interesse in een persoonlijke Masterclass aan huis?

Plan vrijblijvend jouw Inspiratie call in met mij door het onderstaande formulier in te vullen en ik neem contact met jou op!

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts