De Nationale GezondheidsBeurs: 100 gratis tickets!

0
(0)

Februari is altijd één van mijn favoriete maanden. Dit jaar nog méér dan anders want ik ben aanwezig op De Nationale GezondheidsBeurs. Een bruisend event waar je volop inspiratie kunt opdoen voor een gezonde leefstijl: Health, Food, Body, Mind en Beauty van 6 t/m 9 februari in Jaarbeurs Utrecht.
Ik ben niet één maar twee dagen aanwezig! Dit jaar mag ik een bakdemo geven in samenwerking met Leev en zal ik op zondag aanwezig zijn in het Kook Theater om te laten zien hoe je de lekkerste OH MY PIE! Ontbijttaart maakt. Om dit te vieren mag ik maar liefst 100 tickets gratis weggeven! Lees snel verder om jouw tickets te boeken!

Bakken met Oh My Pie! X Leev in het KookTheater

Op donderdag  zal ik een glutenvrije bakworkshop geven in samenwerking met Leev in het KookTheater. Ik ga aan de slag met de Oh My Pie! Muffin bakmix en cheesecake bakmix! Hoe tof is dat?! Ik laat je zien hoe je zonder al teveel moeite een Glutenvrije Oh My Pie! muffins kan maken waar iedereen van kan genieten. Oftewel een muffins voor het hele gezin, de moeilijke eter, de kieskeurige puber en de glutenvrije kanjer die dacht dat muffins of taart en ontbijt niet samen zouden gaan. Ik deel al mijn keukengeheimen en laat stap voor stap zien hoe je eenvoudig een prachtige cheesecake op tafel tovert én hoe je eenvoudig ontbijt met muffins!

KookTheater: 13:45- 14:30 uur

Van glutenvrije last naar glutenvrijfeestje!

Op zondag 9 februari sta ik in het KookTheater en maak ik de lekkerste ontbijttaart ooit! Glutenvrij genieten voor iedereen! Ik laat stap voor stap zien hoe jij een overheerlijke ontbijttaart maakt en na afloop mag je uiteraard proeven!

KookTheater: 13:45- 14:30 uur

Wat is er allemaal te doen op de Gezondheidsbeurs?

Naast het bezoeken van de bakworkshop zijn er natuurlijk nog zoveel andere dingen te doen. Jezelf hier een hele dag vermaken is een eitje!

 • Ontmoet personalities, bloggers, coaches en auteurs
 • Ontdek de sfeervolle paviljoens
 • Neem deel aan actieve workshops
 • Fitness
 • Ontspannende massages
 • Yoga
 • Mindfullness
 • Smakelijke proeverijen
 • Ontdek de nieuwste trends
 • Nieuwste trends
 • Inspirerende informatie
 • Meet & Greet met bekende Nederlanders
 • Voedingsadvies
 • Gezondheidstesten
 • 325 exposanten
 • Gadgets
 • Gezonde acties met voordeel
 • Knettervers feelgood food
 • Healthy juice bars
 • Gratis digitale GezondheidsGids
 • Toegang tot de AllergieBeurs & more!

Tickets voor de Nationale GezondheidsBeurs!

Speciaal voor jou heb ik een exclusieve deal. Ik mag maar liefst 100 tickets gratis weggeven! Waar wacht je nog op? Boek snel jouw tickets HIER!
Ben je nou heel toevallig nummer 101 of één van de nummers die daarna volgen? Niet getreurd! Je krijgt alsnog korting! Je betaalt dan 9,95 euro in plaats van de reguliere 20 euro.
Ik zie je in Utrecht!

De Nationale GezondheidsBeurs
Data: 6 tot en met 9 februari 2020
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Open van 10.00 – 17.30 uur
www.gezondheidsbeurs.nl

 

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 0 / 5. Reacties: 0

Geef als eerste je mening!

1 comment
 1. Sinds ik mijn levensstijl heb moeten veranderen ivm gluten- en lactose intolerantie zou ik graag inspiratie op deze beurs willen doen. Door de uitkomst van mijn intolerantie is eigenlijk mijn leven in een positieve zijn veranderd! Kijk op het leven, ben rustiger geworden en fitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts