E-book: Vegan én glutenvrije Kerst!

E-book: Vegan én glutenvrije Kerst!
4.3
(4)

Witte chocolade cheesecake, overheerlijke amandelkoeken, een cake met cranberry’s of wat dacht je van glutenvrije én vegan scones? Speciaal voor jou hebben Lenna Omrani en Marike de handen inéén geslagen om een te gek E-book voor jou te maken. Helemaal gratis en voor iedereen toegankelijk!

Zit jij ook vaak met je handen in het haar hoe je iets lekkers maakt voor de feestdagen wat glutenvrij is en/ of plantaardig? Vallen jouw koeken als Saharazand uit elkaar en zou jij dolgraag willen leren hoe ze nou eindelijk eens kunnen lukken? Nog beter! Ben jij op zoek naar dé taart die jij kan maken als kerstdessert of voor op een feestje waarbij mensen spontaan zeggen: WAUW! Dan is dit E-book echt iets voor jou!

Unieke samenwerking!

De afgelopen tijd hebben jullie al heel veel lekkere glutenvrije recepten voorbij zien komen. Nog leuker is het toch wel om jullie in het zonnetje te zetten met iets extra’s dit jaar. Samen met Lenna hebben heb ik een E-book gemaakt waar iedereen van kan genieten. Lenna is een 23 jarige foodie met een passie voor koken en gezondheid. Deze dame is expert op het gebied van vegan koken én bakken. Volg haar, want ze is echt een talent! Haar enthousiasme is groot en aanstekelijk, het duurde dan ook niet lang voordat ik ja zei tegen het idee om samen een inspirerend E-book te maken waarin glutenvrij bakken en vegan bakken samenkomen.

DOWNLOAD HET E-BOOK HIER

Wat kun je verwachten?

  • In dit E-book vind je 10 overheerlijke recepten die jij kan maken tijdens de feestdagen of op elke andere willekeurige dag
  • Glutenvrije (bak) tips van Marike
  • Vegan (bak) tips van Lenna

Wij hopen jou ondanks de moeilijke tijden op deze manier te inspireren om er een feestje van te maken thuis. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe! Heb je iets lekkers gemaakt uit ons E-book? Laat het ons gerust weten, dat vinden wij leuk!

Liefs, Marike en Lenna

E-book: Vegan én glutenvrije Kerst!

E-book: Vegan én glutenvrije Kerst!

E-book: Vegan én glutenvrije Kerst!

E-book: Vegan én glutenvrije Kerst!

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 4.3 / 5. Reacties: 4

Geef als eerste je mening!

1 comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts