E-Book thema Lente: Lenna Omrani & Oh My Pie!

E-book thema lente Lenna Omrani X Oh My Pie!
1
(1)

Het is lente en daar horen ook verfrissende recepten bij! Lenna Omrani en Marike van Oh My Pie! hebben de handen ineen geslagen om een GE-WEL-DIG E-book te maken boordevol glutenvrije en vegan recepten. Van cinnamonrolls, baked cheesecake, chocolade paasei truffels (yes, je leest het goed!), carrot cake pancakes, sloffentaart met mango, lente quiche tot de lekkerste appeltaart wafels! We hebben vol passie aan dit E-book gewerkt en wauw wat zijn we trots op het resultaat!

Alle recepten zijn glutenvrij, vegan, lactosevrij, melkvrij en gemaakt zonder geraffineerde suikers. De ingrediënten kun je gewoon in de supermarkt kopen, dus je kan meteen aan de slag. Hoe fijn is dat?

Wat kun je verwachten:

 • 20 unieke recepten
 • Glutenvrij, vegan, melkvrij, lactosevrij, tarwevrij én gemaakt zonder geraffineerde suikers
 • Prachtige recept foto’s en uitleg stap voor stap hoe je het beste resultaat kan krijgen.
 • De recepten zijn makkelijk om te maken
 • Het E-book kun je downloaden en eventueel zelf uitprinten

Lenna Omrani de expert op het gebied van vegan koken en bakken

Het leuke aan de recepten, is dat ze niet alleen glutenvrij maar ook vegan zijn. Ik en Lenna hebben onze expertises ingezet om een E-book te maken. Lenna Omrani staat ook wel bekend om haar makkelijke plantaardige recepten. Zij inspireert dagelijks duizenden mensen wereldwijd op Instagram. In september lanceert zij haar eerste kookboek: Every Day Vegan. Een dame om in de gaten te houden, haar recepten zijn namelijk fantastisch! Des te leuker dat we samen een tweede project hebben opgezet, mijn expertise op het gebied van glutenvrij bakken en de expertise van Lenna op het gebied van vegan bakken en koken. De recepten hebben we gebundeld en we kunnen dan ook zeggen dat we trots zijn op het resultaat! Ik beloof je, wanneer je het E-book ontvangt weet je gewoon niet waar je moet beginnen, het ziet er allemaal geweldig lekker uit!

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 1 / 5. Reacties: 1

Geef als eerste je mening!

12 comments
 1. Goedemorgen,

  Ik heb gister avond het e book gekocht. Dit is ook van mijn rekening afgeschreven, maar nog niets ontvangen tot nu toe. Waar gaat het verkeerd? Ik hoor het graag

  1. Goedemorgen,

   Hetzelfde geldt voor mij. Ik kon het e-book daarnaast gisteren na het afrekenen ook niet downloaden, kreeg steeds een foutmelding. En nu kan ik die pagina niet meer openen.
   Ik hoor graag hoe ik het e-book wel kan ontvangen/downloaden.
   Mvg

 2. Goedemorgend

  Ik probeer het E-book aan te kopen, maar het lukt mij niet. Ik heb alle gegevens ingevuld, maar krijg als melding dat ik mijn verzendopties niet heb aangeduid. Dit lukt niet. Doe ik iets fout?
  Alvast bedankt!

 3. Ik heb het ebook gekocht maar krijg het niet in mijn mailbox en ik zie ook niet waar ik het kan downloaden. Kun je mij helpen? Ik wil namelijk de recepten met Pasen gaan gebruiken. Hoop dat je mij kunt helpen!

 4. dag, ik heb het e-book gekocht en kan het niet vinden of ergenbs downloaden, Heb jullie er al eerder over gemaild, echter geen reactie gehad. ZOuden jullie het a.u,b kunnen sturen? WIlde juist met pasen wat recepten er uit maken

  1. Beste Petra,

   Je hebt mail! Helaas heb ik geen mailtjes ontvangen anders had ik het boekje meteen toegestuurd.

   Ga ervan genieten!

   Groetjes,
   Marike

   1. Hi,

    Helaas geldt voor mij hetzelfde en kan ik ook het e-book niet openen, terwijl het geld wel is afgeschreven. Zou je mij deze ook per mail kunnen sturen?
    Alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts