Oh My Mini Pie 2.0 Ik ben zwanger!

Normaal gesproken deel ik op zondatgaltijd een heel lekker bakrecept, maar vandaag ruil ik deze in voor een persoonlijke blog. We hebben namelijk iets leuks te vertellen! Begin maart 2022 verwachten wij ons tweede kindje. Oh My Mini Pie! 2.0 😉
Persoonlijke update: Ik ben zwanger!
5
(1)

Vera wordt grote zus

Dolgelukkig zijn we, en soms geloof ik het eigenlijk nog niet dat het écht zo is. Vera wordt grote zus begin maart, als alles goed gaat. Aangezien ik alweer bijna op de helft ben leek het mij een mooi moment om dit met jullie te delen. Integenstelling tot de spannende periode bij de zwangerschap van Vera, lijkt het nu wel allemaal goed te gaan. Daar zijn we ongelofelijk dankbaar voor, ik weet namelijk heel goed dat dit niet altijd vanzelfsprekend is. Een lange tijd heb ik het niet durven geloven dat het echt waar was, nog steeds heb ik dit wel eens en zeg ik tegen Loek: “Knijp mij even? Het is gewoon echt waar!” M’n buik groeit door, ik kan er nu echt niet meer omheen. 😉

Ik ben zwanger!
Marguérite van Sea you later Fotografie maakte deze prachtige foto’s!

Spannende weken

De eerste weken oh wat vond ik ze spannend! Daarnaast was ik ook ongelofelijk moe en stond veel eten mijn tegen. Jep, ook de ontbijttaartjes en cakes. Toch zijn er heel wat mooie pareltjes online gekomen, mede dankzij mij favoriete fijnproevers Vera en Loek die de recepten wel konden proeven en dit maar al te graag voor hun rekening namen. Gelukkig voel ik mij nu zoveel beter en bruis ik weer van energie. De ontbijttaartjes gaan er weer in als koek, alleen aan broccoli, zalm, sla en rijst zijn niet favoriet. Maar ach, als dat alles is?

Hoe gaat het verder met Oh My Pie!?

Er lopen op dit moment zoveel toffe projecten waar ik niet ineens mee zal stoppen. Daar is het werk veel te leuk voor! Voor de Academy draait het programma gewoon door en blijf ik mijn hele zwangerschap actief. Masterclasses aan huis geef ik tot en met januari, er zijn nog een paar plekjes beschikbaar. Op de website blijf ik regelmatig heerlijke glutenvrije recepten delen. Ik ga mijn best doen om een aantal leuke glutenvrije geboorte traktaties en recepten voor kinderen online te zetten. Mochten er nog verzoekjes zijn? Deel ze gerust! 🙂

Nu nog de vraag, krijgt Vera een broertje of een zusje?

Heel veel liefs,
Marike

Marguérite van Sea you later Fotografie maakte deze prachtige foto’s!

Ik ben zwanger!

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 5 / 5. Reacties: 1

Geef als eerste je mening!

17 comments
 1. Gefeliciteerd!!
  Wat een geweldig nieuws.
  Ik den en hoop een broertje voor Vera.
  Ik heb zelf ook een zoon en dochter. 4 is zo’n mooi getal. Heel veel plezier tijdens jouw/jullie zwangerschap.

 2. Van harte gefeliciteerd met jullie kleine tweede wondertje op komst 💞 zo blij voor jullie dat de zorgen van de eerste zwangerschap jullie nu bespaard blijven.

  Ik denk dat jullie een meisje gaan krijgen.

  Geniet ervan!

 3. Proficiat Marieke ik had ook al een vermoeden. Bij de filmpjes van de academie dacht ik al zou ze zwanger zijn. Maar heerlijk voor jullie ga er vooral van genieten. En wat leuk is waar je samen zwanger was met mijn dochter van haar eerste kindje is ook zij nu weer zwanger en uitgeteld eind februarie wat toevallig he

 4. Marike, Loek van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap en jij Vera met je klein zusje 😂 dat denk ik.
  Wat ontzettend leuk en idd het is allemaal niet vanzelfsprekend.
  Tijdje geleden zag ik al iets aan jou en zei tegen mijn man volgens mij is Marike zwanger 😁 ben er gevoelig voor denk ik omdat te zien 🤭
  Geniet van de zwangerschap en de mooie momenten, het gaat heel snel voorbij dat weet je zelf wel.
  Veel liefs

 5. Wat ontzettend leuk zeg🤰En fijn dat je nu een zwangerschap met minder zorgen hebt😊 lekker genieten. Van harte gefeliciteerd!! 🥳🥳🥳 Liefs, Elzeliena

 6. Lieve Marike en Loek. Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Fijn dat alles goed gaat. Geniet van deze bijzondere mooie periode. ❤❤🌟🌟

 7. Gefeliciteerd met jullie wondertje..
  Geniet ervan want het vliegt voorbij deze mooie maanden..
  Denk dat grote zus Vera een broertje krijgt.. en ach als het maar gezond is.. allerbelangrijkste in de hele wereld…❤

 8. 💖 gefeliciteerd Marike & Loek. Wat geweldig. Het blijft altijd spannend.
  Ik ben benieuwd hoe Vera het straks vind als grote zus.
  Opa Gerard en Oma Agnes krijgen het druk op vrijdag, maar kunnen ook heerlijk genieten. Veel geluk

 9. Wat fijn Marike dat je zwangerschap nu voorspoedig verloopt! Zeker een cadeautje. Heerlijk aan het werk waar je hart ligt en alle liefhebbers van jouw recepten kunnen blijven genieten, waaronder ik! Wens je een fijne verdere zwangerschap toe, ik gok dat het een meisje gaat worden….50% kans😏 groetjes Ank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts