7 x bakken zonder oven, glutenvrij en lactosevrij

Bakken zonder oven, soms is het gewoon ontzettend handig óf het is misschien te warm om de oven aan te zetten. Wanneer je dan toch wil genieten van iets lekker dan zijn deze recepten écht iets voor jou! Van zomerse Solero toetjes, aardbeien tiramisu met limoncello tot Kinder Bueno cheesecake! Dat niet alleen, ik geef je ook nog handige tips mee om glutenvrij te bakken zonder oven. 😉
Bakken zonder oven
4.3
(6)

Bakken zonder oven

Een handig lijstje met recepten voor wanneer je graag wil bakken maar geen oven hebt, de oven niet kan gebruiken of voor de dagen wanneer het zo ontzettend warm is dat je het liefste de oven niet aan zet. I’ve got your back! Op dit moment ben ik helemaal in to de Solero toetjes, alhoewel de blauwe bessen cheesecake afgelopen week ook weer gemaakt is. Morgen staat de aardbeien tiramisu met limoncello op de planning, mocht je deze nog niet geprobeerd hebben? Maken! Ga je voor gemak? Maak dan de no-bake carrot cake of de gezonde cheesecakejes met rood fruit.

Meer handige lijstjes!

Eerder deelde ik een lijstje met mijn favoriete glutenvrije broodrecepten, favoriete cake recepten en favoriete glutenvrije ontbijttaartjes. Dit keer zijn het allemaal zoete recepten die je kan maken zonder oven!

7 recepten om te bakken zonder oven op een rij:

Glutenvrije aardbeientiramisu

Aardbeien tiramisu met limoncello

Glutenvrije aardbeientiramisu met limoncello en zelfgemaakte lange vingers. Een top combinatie waarmee je hoge ogen gooit wanneer je mensen op bezoek hebt maar ook voor tussendoor is het een feestje! Makkelijk om te maken, glutenvrij en lactosevrij!

Gezonde mini cheesecakes

Gezonde mini cheesecakejes

Deze no-bake gezonde mini cheesecakes zijn niet alleen een feestje om naar te kijken ze zijn ook waanzinnig lekker! Je hebt er geen oven voor nodig, hoe fijn is dat? Makkelijk om te maken, glutenvrij én vegan!

Glutenvrije Solero toetjes

Solero toetjes

Solero toetjes, met pezik, mango, passievrucht en een romige vulling. Deze toetjes zijn ontzettend geliefd, dat vind ik zo leuk om te zien! Je maakt ze makkelijk en snel! Glutenvrij, lactosevrij en vegan voor de liefhebbers.

Glutenvrije kwarktaart met blauwe bessen

Glutenvrije kwarktaart met blauwe bessen

Een luchtige glutenvrije kwarktaart met een blauw kleurtje. Wat een spektakel om te zien! Met een robuuste granola taartbodem en een frisse citroen-vanille vulling. De blauwe Spirulina geeft de taart een natuurlijke blauwe kleur én de blauwe bessen maken het feest compleet. Glutenvrij én vegan te maken!

glutenvrije aardbeienmousse taart

Glutenvrije aardbeienmousse taart

Een zomerse taart met de smaken van aardbeien, witte chocolade en pistachenoten! Je kan de oven uitlaten want deze taart is no-bake. Met een crunchy bodem en een romige aardbeienmousse vulling. Glutenvrij en vegan te maken! Eetsmakelijk!

no bake carrot cake glutenvrij

No-bake carrot cake

Een frisse no-bake carrot cake met een vleugje limoen en een romige topping. Een verrassende smaakmaker waar iedereen van kan genieten! Wil je er echt een feest van maken? Versier de glutenvrije carrot cake dan met witte chocolade en pistachenootjes!

Kinder Bueno cheesecake

Kinder Bueno cheesecake

Combineer een luchtige gepofte chocolade-rijst bodem met een romige gestreepte Kinder Bueno cheesecake én er ontstaat een WAAN-ZINNIGE smaaksensatie! Deze taart is glutenvrij, vegan én ontzettend lekker!

#ohmypie

Ga je één van deze recepten maken? Laat even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Heb je een foto? Post deze op mijn Facebook of Instagram. Vergeet mij niet te taggen of de hashtag #ohmypie te gebruiken. Bewaar deze foto ook op een van jouw Pinterest borden.

Ben je op zoek naar meer inspiratie?

Bestel mijn boeken Oh My Pie! of  ‘Bakken zonder Tarwe‘!

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 4.3 / 5. Reacties: 6

Geef als eerste je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts