Surprise, we verwachten ons derde kindje!

Ik schrijf nu een persoonlijke blog waarvan ik nooit had gedacht deze te schrijven. Een aantal weken geleden stond onze wereld even op z’n kop, we verwachten een derde kindje! WAUW! Vandaag deel ik een persoonlijk stukje hierover.
zwangerschapsaankondiging
4.8
(145)

Vera en Cato worden grote zus

Zo leuk om dit eindelijk met jullie te kunnen delen. Dolgelukkig zijn we, en soms geloof ik het eigenlijk nog niet dat het écht zo is. Vera en Cato worden grote zus in juni. Je mag best weten dat we een aantal weken geleden enorm verrast werden door een positieve test. Na een aantal pittige jaren genoten we van de balans in het gezin en alle kleine dingen waar we zoveel plezier in hebben. Het hele eerste trimester heb ik daardoor gemist, het bestaat lieve mensen. Ik had wel wat klachten, ik was eerder moe, soms wat misselijk. Maar dan dacht ik schouders er onder en gaan. Toch bleek er meer aan de hand. Er groeit namelijk een klein baby’tje in mijn buik, wauw! Aangezien ik alweer bijna op de helft ben leek het mij een mooi moment om dit met jullie te delen. In tegenstelling tot de spannende periode bij de zwangerschap van Vera en de pittige zwangerschap van Cato doordat ik zelf een zieke nier bleek te hebben en daardoor niet optimaal kon genieten, gaat het nu allemaal hartstikke goed! Daar zijn we ongelofelijk dankbaar voor, ik weet namelijk heel goed dat dit niet altijd vanzelfsprekend is. Een lange tijd heb ik het niet durven geloven dat het echt waar was, nog steeds heb ik dit wel eens en zeg ik tegen Loek: “Knijp mij even? Het is gewoon echt waar!” M’n buik begint te groeien, ik kan er nu echt niet meer omheen. 

We verwachten ons derde kindje!

Pannenkoeken als ontbijt en zoete aardappelfrietjes als lunch!

Drie kinderen in drie jaar, als iemand dit mij zou vertellen zou ik denken, jeetje wat heftig. Maar heel eerlijk, zo ervaren we het gelukkig niet. Loek en ik zijn ontzettend goed op elkaar in gespeeld en dat zorgt ervoor dat we ook heel veel zin hebben in het nieuwe avontuur. Die balans is zo fijn en dat maakt de combinatie van gezin en werk zoveel makkelijker. Of ik cravings heb in mijn zwangerschap? De taartjes en cakes die ik in de eerste weken van mijn zwangerschap écht niet kon hebben, zijn nu weer mijn favoriet! Toch zijn er heel wat mooie recepten online gekomen, mede dankzij mij favoriete fijnproevers Vera en Loek die de recepten wel konden proeven en dit maar al te graag voor hun rekening namen. Gelukkig voel ik mij nu zoveel beter en bruis ik weer van energie. Het liefste eet ik pannenkoeken als ontbijt, lunch ik met zoete aardappelfrietjes en eet ik rijstwafels met notenpasta wanneer het maar kan, haha. Maar ach, als dat alles is?;)

Hoe gaat het verder met Oh My Pie!?

Eén van de meeste gestelde vragen uit mijn omgeving is toch wel, hoe ga je dat dan doen met Oh My Pie!? Ik kan je zeggen, dat gaat gewoon allemaal door. Op dit moment lopen er zoveel toffe projecten, ontwikkelingen én samenwerkingen waar ik enorm veel plezier in heb en waar ik niet zomaar mee zal of wil stoppen. De komende maanden ga ik hard aan de slag om voldoende lekkere glutenvrije recepten klaar te zetten voor juni en juli zodat jullie niet door zullen hebben dat ik er even niet ben én daarnaast heb ik een super fijn team om mij heen waar ik mee samenwerk. Voor de Academy draait het programma gewoon door én binnenkort start er een nieuwe ronde. Schrijf je nu vrijblijvend in op de wachtlijst, dit wil je niet missen namelijk! ;) Ik ga mijn best doen om een aantal leuke glutenvrije geboorte traktaties en recepten voor kinderen online te zetten. Mochten er nog verzoekjes zijn? Deel ze gerust! 

Nu nog de vraag, krijgen Vera en Cato een broertje of een zusje?

Heel veel liefs,
Marike

Marguérite van Sea you later Fotografie maakte deze prachtige foto’s!

We verwachten ons derde kindje

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 4.8 / 5. Reacties: 145

Geef als eerste je mening!

8 comments
  1. Wat leuk zo’n onverwacht kadootje, heb zelf ook 3 kinderen en de 3de was echt in alle opzichten een kado!! Gefeliciteerd en geniet, met hoofdletters, van deze zwangerschap.

  2. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws. Zo fijn als alles goed gaat. Een mooie zwangerschap gewenst! Voor je ‘t weet is het voorbij met al twee kindjes. Lieve groeten,Clara Woets.

  3. Hoera Marike en Loek. Een mooie verrassing zeg. Zo blij voor jullie. Geniet van je zwangerschap. Dan kunnen wij weer van je bak specials genieten. Ook ik lag er even uit. Nieuwe heup. Nu ga ik weer aan de slag. Net bananenbrood gemaakt. Groetjes van Els. Knuf voor je lieve kindjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts