7x glutenvrije koekjes recepten

De lekkerste glutenvrije koekjes, ik heb ze voor jou op een rijtje gezet. Ga jij voor de glutenvrije Twix koeken, de choco chip koek, de havermoutkoekjes of misschien toch wel de Pim’s koekjes! Ze zijn glutenvrij, lactosevrij én vegan te maken!
Glutenvrije koekjes
5
(3)

Glutenvrije koekjes bakken

Een van de dingen die ik super graag doe is koekjes bakken. Vera vindt het ook fantastisch om dan te helpen in de keuken. Ze zijn vaak snel klaar én heel erg lekker. Nu hebben glutenvrije koekjes nog weleens het imago om droog, duur en smaakloos te zijn. Vandaag laat ik je zien dat dit ook helemaal anders kan. Mijn 7 favoriete recepten om glutenvrije koekjes te bakken heb ik op een rijtje gezet. Van glutenvrije stroopwafels, gevulde koeken, havermoutkoekjes die ook echt krokant zijn, mokka koeken, Pim’s koekjes, tot super lekkere choco chip koeken! Ik ben heel benieuwd welk recept jouw favoriet zal zijn!

Glutenvrije koekjes bewaren

Glutenvrije koekjes kun je prima bewaren in een afgesloten trommel op het aanrecht. Ze blijven dan zeker 5 dagen goed al beloof ik je, dit gaan ze niet halen. Ze zijn daar veel te lekker voor. 😉 Je kan ook het koekdeeg invriezen, zodat je op een later moment koekjes kan bakken of je kiest ervoor om de koeken per stuk in te vriezen. Ik warm ze vaak nog even op in de oven en ze smaken weer als versgebakken koek!

Ben je dol op deze verzamelblogs? Bekijk dan hier mijn 7 favoriete glutenvrije broodrecepten, glutenvrije cakes en glutenvrije ontbijttaartjes!

7 X glutenvrije koekjes recepten

Glutenvrije stroopwafels

Glutenvrije stroopwafels

Lekkere glutenvrije stroopwafels, ik heb ze zó gemist! Het leek mij weer eens leuk om zelf aan de bak te gaan met een geweldig resultaat! Glutenvrij én vegan te maken!

Frisse frambozen & citroen koeken

Glutenvrije koeken

Glutenvrije koeken met een vleugje citroen en frambozen. Makkelijk om te maken én zo lekker. Probeer ze zelf eens! Glutenvrij, lactosevrij én vegan te maken!

Glutenvrije havermoutkoekjes

glutenvrije havermoutkoekjes

Glutenvrije havermoutkoekjes met een krokante bite, wat zijn ze makkelijk om te maken én wat smaken ze goed. Lekker als ontbijt, handig als tussendoortje of gewoon voor bij de thee! Glutenvrij én vegan.

Glutenvrije Pim’s koekjes

Pim's koekjes, glutenvrij én vegan

Pim’s koekjes, met een smeuíge cakebodem, een overheerlijke sinaasappelvulling en een krokant chocoladelaagje on top. Van die koeken waar je er altijd te weinig van in een verpakking hebt zitten. Ik heb voor jou het recept om deze jaffa cakes zelf te maken. Glutenvrij, vegan én voor de liefhebbers koolhydraatarm!

Glutenvrije Twix koeken

Glutenvije Twix koeken

Overheerlijke Twix koeken met een krokante, brosse koekbodem een heerlijke dadel karamel en een krokant laagje van pure chocolade. Om je vingers bij af te likken! Glutenvrij, lactosevrij én vegan!

Glutenvrije boterkoek

Glutenvrije boterkoek

Een overheerlijke glutenvrije boterkoek, met dit recept bak jij vanaf nu de lekkerste boterkoek ooit! Het recept is niet alleen glutenvrij maar ook lactosevrij én vegan te maken!

Glutenvrije chocochip koekjes

Grote chocolate chip koek, glutenvrij en vegan!

Een súper grote chocolate chip koek, rijkelijk gevuld met chocolade chips en een snufje zeezout, krokant van buiten en zacht van binnen. Je maakt de koek in 20 minuten. Beter nog, je hoeft de koek niet te delen. Varieer gerust met witte chocolade, hazelnoten of misschien wel Macadamia’s. Glutenvrij, lactosevrij én vegan!

Glutenvrije chocolade hazelnoot koeken

glutenvrije koek

Grote glutenvrije chocolade koek met geroosterde hazelnoten, glutenvrij en vegan! Een super grote krokante chocolade koek met een smeuïge chocolade vulling. De koek smaakt naar Ferrero rocher! Glutenvrij, lactosevrij én vegan!

Glutenvrije gevulde appelkoeken

glutenvrije gevulde appelkoeken

Ze kunnen eigenlijk altijd deze super lekkere glutenvrije gevulde appelkoeken. Met een krokante koek en een overheerlijke appelvulling. Makkelijk om te maken. Glutenvrij, lactosevrij én vegan!

Glutenvrije mokka koeken

mokka koeken

Mokka koeken! Zo lekker met een knapperige bodem, een romige koffievulling en een krokant laagje chocolade on top. Ik gaf er een twist aan door een laagje karamel toe te voegen. Dit maakt de koeken he-le-maal fantastisch! Uiteraard kun je dit ook weglaten. Glutenvrij, vegan en koolhydraatarm te maken!

#marikebol

Ga je deze glutenvrije koeken maken? Laat even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Heb je een foto? Post deze op mijn Facebook of Instagram. Vergeet mij niet te taggen of de hashtag #ohmypie te gebruiken. Bewaar deze foto ook op een van jouw Pinterest borden.

Ben je op zoek naar meer inspiratie?

Bestel mijn boeken Oh My Pie! of  ‘Bakken zonder Tarwe‘!

Wat vind je van dit bericht?

Gemiddeld 5 / 5. Reacties: 3

Geef als eerste je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts