Oh My Pie! Academy 

Bakken is geen theorie, je moet het voelen en proeven. En dat gaan we dus doen! Ik neem je mee op glutenvrije reis door mijn keuken waarbij ik je alles, maar dan ook echt alles, laat zien hoe ook jij jezelf, je gezin én je vrienden kunt betoveren met heerlijke baksels! Maar dat is niet alles… 
 
Je krijgt toegang tot mijn brein én mijn team, zodat ook bij jou mislukkingen tot een ver verleden gaan horen. Ben jij klaar met de glutenvrije misbaksels? Broden die als een blok beton uit de oven rollen of de glutenvrije koekjes die als Saharazand door jouw vingers kruimelen? Dan is de Oh My Pie! Academy echt iets voor jou!

Gezelligheid, samen bakken, genieten: dat is de Oh My Pie! Academy

Met dit programma krijg jij:

 • uitleg over alle bekende én minder bekende meelsoorten en hoe je ze kunt gebruiken
 • van gist tot baking soda; wanneer gebruik je wat en hoe krijg je het beste resultaat
 • keukenapparatuur, handige tools en wat kan je er mee maken
 • lactosevrij, koemelkvrij of vegan? Geen probleem ik leer jou hoe je dit kan combineren met glutenvrij. 
 • besloten community in de Academy (dus niet op Facebook) waar je mij én gelijkgestemde mensen zult ontmoeten
 • elke maand een vraag & antwoord sessie waar we lekker bij kunnen kletsen
 • elke maand een kenniswebinar waar ik leuke sprekers voor uitnodig die hun kennis met ons delen
 • elke maand een live baksessie waar we samen aan de slag gaan
 • stap-voor-stap video’s van oude bekende én nieuwe recepten
 • speciale aanbiedingen voor jou als lid 
 • en natuurlijk leuke verrassingen, want daar ben ik gek op! 

Hoe werkt het?

INFORMATIEVE VIDEO’S, RECEPTEN, LIVE BAKKEN, Q & A en KENNIS WEBINARS 

Iedere twee weken komt er een nieuwe module online te staan met informatieve video’s, overheerlijke recepten én iedere maand kun jij tijdens een Q&A live vragen aan mij stellen, kun je deelnemen aan de LIVE baksessies én kun je deelnemen aan de maandelijkse kenniswebinar! In de filmpjes laat ik jou stap voor stap zien hoe jij het beste resultaat kan behalen in jouw eigen keuken, je zal zien er gaat een wereld voor jou open!

OH MY PIE! HANDBOEK 

Doe je mee? Dan zit je gebakken! Je ontvangt namelijk het Oh My Pie! handboek met unieke informatie over meelsoorten, recepten en andere tips en tricks, boodschappenplanner en Oh My Pie! planner. Zodat je alles binnen handbereik hebt om glutenvrij te leren bakken!

ONLINE COMMUNITY 

In deze besloten community kan je al je vragen kwijt en kun jij al jouw creaties met mij delen. Loop je ergens tegenaan? Dan heb ik snel voor jou een antwoord. Het is super inspirerend om dit met elkaar te delen!

OH MY PIE! ACADEMY

STAP 1: MELD JE AAN

Je kunt je nu aanmelden. We starten op vrijdag 1 oktober 2021 met een nieuwe groep waar jij deel van kunt uitmaken! 

 → MELD JE NU AAN!
STAP 2: KIJK NAAR JE MAIL

Vanaf 1 oktober 2021 krijg je toegang tot de eerste module. Na aanmelding ontvang je vanzelf de bevestiging. Voeg mijn e-mailadres toe aan je adresboek zodat je zeker weet dat mijn e-mails in je inbox ploffen! 

STAP 3: TOEGANG MODULES

Elke 2 weken krijg je een nieuwe module, bestaande uit korte lessen, recepten, menu’s en ondersteunende materialen. Je hoeft niet gelijk alles mee te doen, zolang je lid bent kan je alles terugkijken.

MELD JE EENVOUDIG AAN!

Je hebt de mogelijkheid om het jaarprogramma in één keer of in termijnen te betalen.

Veelgestelde vragen

In een omgeving en tijd die jou uitkomt kun je het programma doorlopen. Je hoeft er de deur niet voor uit en kunt op je laptop, PC of telefoon meekijken. Je hebt verder niets nodig.

In de eerste module laat ik je zien wat je in huis moet hebben, welke springvormen ik graag gebruik en hoe mijn keukenkastje eruit ziet. De producten die we gebruiken kun je in de supermarkt kopen of online bestellen. 

In de Academy is een besloten community waar je je zo thuis gaat voelen. Maak kennis met andere glutenvrije bakkers, en deel met mij én met elkaar je baksels, vragen en andere leuke dingen! Het is als een warm bad met mensen die nét als jij houden van genieten en verwennen.

Jazeker! Alle recepten zijn ook koemelkvrij en lactosevrij, hierdoor kun je ook meebakken als je niet tegen melk en lactose kan. 

Elke 2 weken komt er een module online. Elke module bestaat uit korte lessen die je wanneer het jou het beste uitkomt kunt bekijken en kan je altijd terugkijken. Een pratende glutenvrije encyclopedie zeg maar waar jij toegang toe hebt.

Nee hoor, helemaal niets. Wij adviseren Google Chrome te gebruiken, maar ook met andere browsers werkt het prima. Je kunt de lessen volgen op je telefoon, PC, Mac of tablet.

Hoe gaaf is dat: je hebt toegang tot mijn brein! Elke maand ben ik live beschikbaar om gezellig bij te kletsen en je vragen te beantwoorden. Ook nodig ik elke maand een specialist om hun kennis te delen je zodat je niet alleen beter gaat bakken, maar je ook op andere gebieden geholpen wordt. 

Alle recepten zijn ook vegan te maken en yes ik deel al mijn tips hoe jij kan bakken zonder eieren en hoe jij kan werken met agar agar in plaats van gelatine. Bakken zonder eieren is iets specifieks, dat leer je niet van een papiertje maar daar moet je een gevoel voor ontwikkelen. Ik laat je zien hoe!

Voor elk wat wils! Is je kennis over glutenvrij bakken nog niet zo groot? Of is het wellicht wat weggezakt? Dan is dit je kans! Ik begin echt bij de basis. En stapsgewijs lopen we alle belangrijke onderdelen door om ook een glutenvrij genieter te worden. 

Voor elk wat wils! Is je kennis over glutenvrij bakken al groot maar zoek jij juist verbinding met andere bakkers? Of inspiratie voor nieuwe technieken en recepten? Ook dan zit je goed! Ik help ook jou graag verder. 

Marike Bol

Ik ben Marike, oprichtster van Oh My Pie! Heel lang heb ik gestruggeld met buikpijn en vage klachten en er vervolgens achter kwam dat ik moest  dealen met een glutenintolerantie. Ik dacht letterlijk dat ik nooit meer lekker en voedzaam zou kunnen eten. De studie orthomoleculaire voeding en suppletie gaf mij handvatten.  Door zelf aan de slag te gaan met pure ingrediënten in de keuken maak ik de lekkerste glutenvrije én lactosevrije recepten waar iedereen van kan genieten. Met mijn recepten wil ik jou inspireren om zelf de slingers thuis op te hangen en van een glutenvrij leven een feestje te maken. In de Oh My Pie! Academy deel ik al mijn kennis, tips en tricks en blijft niets voor jou verborgen.