Adverteren

Vanaf dag 1 (van voorheen Oh My Pie!) doe ik enorm veel zelf, fotograferen, schrijven en natuurlijk de recepten bedenken en proberen! Inmiddels is mijn bedrijf flink gegroeid en ook geprofessionaliseerd, maar het grootste gedeelte doe ik nog steeds zelf. Samenwerkingen in welke vorm dan ook pak ik zelf op, wat de content eerlijk en helemaal Oh My Pie! maakt.

De opties aan content die we samen kunnen maken is eindeloos. Van product of restaurant reviews, tot advertorials, winacties, workshops, een instagram take over of aanwezigheid op food/health gerelateerde events. In combinatie met de website en/of mijn instagram account.

Adverteren op maat

De Oh My Pie! website heeft duizenden bezoekers per dag op zoek naar de lekkerste glutenvrije recepten. Voor mij is het daarom het belangrijkst dat de website heel gebruiksvriendelijk en snel blijft, desondanks dat er veel informatie op staat. Daarom werk ik op de site met advertenties op maat, geoptimaliseerd voor alle soorten media door mijn website beheer.

P.S. Uiteraard blijf ik graag op de hoogte van de laatste trends, events, ontwikkelingen en nieuwtjes omtrent alles wat met (glutenvrije) voeding te maken heeft. Uitnodigingen ontvang ik daarom graag per e-mail. Ik vind het ook leuk om nieuwe producten te ontvangen (ik ben altijd op zoek naar mooie producten om te gebruiken), het toesturen van producten is altijd vrijblijvend. Adresgegevens kun je opvragen per e-mail.