December recepten

Zit jij ook vaak met je handen in het haar hoe je iets lekkers maakt voor de feestdagen wat glutenvrij is en/ of plantaardig? Vallen jouw koeken als Saharazand uit elkaar en zou jij dolgraag willen leren hoe ze nou eindelijk eens kunnen lukken? Nog beter! Ben jij op zoek naar dé taart die jij kan maken als kerstdessert of voor op een feestje waarbij mensen spontaan zeggen: WAUW! Hier vind je de lekkerste recepten om de decemberdagen te vieren.

Fijne feestdagen!

Kerst 🎄

Overheerlijke aardbeien tiramisu, glutenvrij!

Stel je eens voor! Een romige vulling van slagroom en mascarpone, een frisse bite van lange vingers met een vleugje limoncello én zoete twist van de aardbeienjam. Een recept dat helemaal past bij de kerstdagen!

Chocolademousse taartjes met cookie dough

Chocolade is echt iets wat helemaal past bij deze maand en ik kan je wel vertellen deze glutenvrije chocolademousse taartjes met koekjesdeeg crumble spannen de kroon. Dit keer geen ontbijttaartjes maar Oh My Pie! verwentaartjes!

Oud & nieuw 💫

E-book: Vegan én glutenvrije kerst

Witte chocolade cheesecake, overheerlijke amandelkoeken, een cake met cranberry’s of wat dacht je van glutenvrije én vegan scones? In dit E-book vind je 10 overheerlijke recepten die jij kan maken tijdens de feestdagen of op elke andere willekeurige dag, met glutenvrije baktips!

Sinterklaas 🎁

Glutenvrije kruidnoten cake

Is het geen plaatje? Het leek mij zó leuk om een kruidnoten cake te maken. Ik had nog een restje kruidnotendeeg over en verdeelde dit in het cakebeslag en als topping van de cake. Zie hier het resultaat!  

Glutenvrije pepernoten

Echte glutenvrije Oud-Hollandse pepernoten, wat heb ik die gemist! Je maakt ze in een handomdraai en wat zijn ze lekker! De smaak van pepernoten doet het meeste denken aan de smaak van taai taai. Daar ben ik ook echt fan van!