Echt lekker glutenvrij | Puur genieten op elk moment

ECHT LEKKER GLUTENVRIJ

Puur Genieten Op Elk Moment

Écht Lekker Glutenvrij – Pre-order

€29,99
  • Een prachtig vormgegeven hardcover boek ‘Écht lekker glutenvrij – puur genieten op elk moment’;
  • Ontvang een exclusieve minicursus ‘glutenvrij pizza & brood bakken’ t.w.v. € 47,99 (niet los te verkrijgen);
  • Ontvang het boek als allereerste in de week voordat het in de winkels ligt op 23 september (mits alles goed gaat natuurlijk);

Sneak Peek

‘Écht lekker glutenvrij – puur genieten op elk moment’

Ontbijtfeest

(h)eerlijk brood

Hoera: hartig!

Koekje erbij?

Lekkere trek

Oh My Pie!

Reacties op mijn vorige boeken:

Wat anderen zeggen over de recepten:

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Lees dan eerst onderstaande veelgestelde vragen goed door.
Wordt je vraag niet beantwoord, mail dan naar support@marikebol.com.

In het boek staan 83 heerlijke gluten- en lactosevrije recepten. De recepten zijn ook vega(n) te maken, deze optie staat bij elk recept vermeld.

Van ontbijt, tussendoortjes, de lekkerste koeken, lunch, hartige hapjes tot de lekkerste glutenvrije (zuurdesem) broden én taarten waar je spontaan van begint te watertanden.

Het laatste boek gaf ik uit in 2018, de afgelopen 6 jaar heb ik zoveel nieuwe kennis opgedaan, recepten ontwikkeld, ben ik moeder geworden én zijn mijn recepten beter geworden. Al deze kennis heb ik gebundeld in het boek ÉCHT LEKKER GLUTENVRIJ.

Dan is dit boek pérfect voor jou! De recepten zijn laagdrempelig en goed te doen voor iedereen. Oók wanneer je denkt: ik heb twee linker bakhanden.

Absoluut! De recepten zijn venieuwend én ik heb veel aandacht besteed aan het delen van kennis en verdieping, waardoor je ook als doorgewinterde glutenvrije bakker heel veel plezier zal hebben van het boek.

Absoluut! Alle recepten zijn naast glutenvrij, ook melkvrij, lactosevrij én tarwevrij.

Alle recepten in het boek zijn vega én als je mij al langer volgt weet je dat ik veel waarde hecht aan het benoemen van goed geteste vegan opties wanneer er eieren in het recept zitten. Dat kun je dus in dit boek ook verwachten.

Ik begrijp heel goed dat dit een grote uitdaging en zoektocht is voor jou. De recepten zijn ook heel goed te maken zonder noten. In het boek leg ik duidelijk uit hoe je notenmelen kan vervangen én wat je in plaats van noten of pinda’s zou kunnen gebruiken in de recepten waar noten in zijn verwerkt. Dus ja, je kan met een pinda- en/of notenallergie heel goed uit de voeten met dit boek!

Yes, dat zijn ze zeker! Ik deel ook de favorieten van onze kids.

Alle recepten heb ik gemaakt met de ingrediënten die ik heb gekocht in de supermarkt. Een enkel product is online te bestellen of bij een andere winkel te koop.

Yes, ik heb het afgelopen jaar ongelofelijk hard gewerkt om de beste glutenvrije broodrecepten voor jou uit te werken. Deze recepten deel ik in het boek!

Op 23 september ontvang je de inloggegeven voor de minicursus glutenvrij brood en pizza bakken.

Binnen Nederland €4,95 en naar België €6,50.

Bestel je meer dan 1 boek? Dan wordt je bestelling als pakket verzonden. De verzendkosten blijven dan binnen Nederland €4,95 en naar België €6,50.

Gesigneerde boeken kunnen niet geretourneerd worden. Heb je voor een ongesigneerd exemplaar gekozen, dan is retourneren mogelijk.

Stuur je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retour (op eigen kosten). Stuur eerst een mail naar support@marikebol.com, dan ontvang je instructies om je retour aan te melden. Als het pakket compleet, onbeschadigd en in de originele staat door ons ontvangen wordt, zullen we de terugbetaling verwerken.

Jazeker, onwijs leuk! Ook voor de Belgische bakkers is het boek dus gewoon via mijn website te bestellen.

De verzendkosten naar België bedragen €6,50 voor 1 of meer boeken.

Jazeker, ontzettend leuk! We hebben een inpakservice a €0,95. Vink dit aan en het boek wordt ingepakt. Wil je het gelijk bij de ontvanger laten bezorgen? Voer het afleveradres in van deze persoon, en het boek wordt ingepakt en al bezorgd!

Uiteraard is het mogelijk om meer dan 1 boek te bestellen, hoog dan het aantal boeken in je bestelling op.

Wil je het boek cadeau doen als kerstpakket, relatiegeschenk of voor een andere gelegenheid (met een minimum afname 10 van stuks)? Superleuk! Stuur dan een mail naar support@marikebol.com voor de speciale inkoopprijzen.

Als je een Early Bird bestelling hebt geplaatst, maak je automatisch kans op de high tea. Bij de 8 gelukkige winnaars zal een kaartje in het pakket zitten.

Mail dan naar support@marikebol.com. Het support team zit klaar om je vragen te beantwoorden.

Hopelijk heeft bovenstaande F.A.Q. je vragen beantwoord. Zo niet?
Neem dan contact op met support@marikebol.com.

Liefs,
Marike