in de media

Het is altijd weer leuk als er iets leuks wordt geschreven of gepubliceerd over Oh My Pie in de media!

Ondertussen zijn er op heel wat media, super leuke reviews verschenen over mijn glutenvrije kookboek. Op deze pagina heb ik dan die mooie stukjes bij elkaar geplaatst.

Het Oh My Pie! boek koop je hier in de webshop. In het boek vind je dan ook enkel originele recepten, gemaakt met mooie, pure ingrediënten en natuurlijk altijd met een creatieve twist!

Naast het ontwikkelen van gluten-, lactosevrij én plantaardige recepten geef ik bovendien regelmatig High Tea’s & Workshops aan huis of locatie. Dit doe ik met heel veel liefde om zo mijn trouwe lezers en bezoekers te inspireren lekkere recepten te maken en in eigen keuken lekker los te gaan, ongeacht allergie of intolerantie!

Lees hieronder de reviews en ervaringen!

“…daar ligt hij dan te shinen op mijn keukentafel. De persoonlijkheid van Marike spat ervan af en ik kan niet anders zeggen dat ik intens vrolijk word van dit boek….”

Beaufood.nl

Foodblogger Bo van Beaufood, schreef een prachtig blog over mijn boek. Ook testte ze meteen het recept van het mango en citroen taartje. Zeg nou zelf, is dit taartje geen plaatje?!

“Extra, extra! …Yes! Daar sta ik dan. Trots pronkt mijn boek in het tijdschrift LEVEN! & ook nog eens getipt als aanrader!…”

Boekreview Leven! Magazine

In de zomereditie van  Leven! magazine – Jun 9, 2017 – Staat een leuk artikel over mijn boek in dit mooie tijdschrift. Klik hier om naar de website te gaan, het artikel staat op pagina 23!

“…Ik krijg regelmatig boeken toegestuurd en soms zitten er echt zulke mooie pareltjes tussen! Dit keer bespreek ik het boek Oh My Pie van Marike Bol…”

Allergie Platform

Gluten-, lactose- en eivrij, alle icoontjes zijn van de partij! Niet alleen de Glutenvrije Kanjers kunnen aan de slag met het boek, maar ook de mensen die andere allergieën of intoleranties hebben halen hun hart op bij het lezen van het boek. Vegan? No issue! Er staan ei vervangers genoemd en beschreven, zodat jij van elk recept een Vegan recept kunt maken!

Het allergie Platvorm plaatste op hun website een mooie review en het volledige artikel kun je ook nalezen op Allergie Platform deze site staat vol aan tips en hulp bij het vaststellen van allergieën aan de hand van je allergische klachten! Ook  houden ze lezingen en events, zeker de moeite waard even aan je favorieten toe te voegen!

“…Taart voor ontbijt, lunch of tussendoor, het kan allemaal met de inspirerende recepten in haar boek. Haar enthousiaste schrijfstijl aanstekelijk op je zin om de keuken in te duiken. Wat een topboek, hier word ik heel vrolijk van.”

Mariette van Zoetrecepten

Mariette an Tuyl, de enige echte Crazy Pie Lady, schreef een review over mijn boek. Wat een eer! Bovendien maakt deze dame wederom een heerlijk recept uit mijn boek en schreef ze een uitgebreide recensie op haar prachtige site: Zoetrecepten; “Where healty and Sweet meet”! Daarop vind je ook weer de heerlijkste gerechten,  voor een easy of epic baking sessie of neem een kijkje op haar Youtube channel.

“…Ga mee op bakavontuur. Gezond bakken met het lekkerste boek ooit…..”

Charlie’s Kitchen

Op een zeer enthousiaste manier vertelt Kim, fotograaf en de dame achter de boekrecensies op Charlie’s Kitchen, over de inhoud van het boek. Zij maakte meerdere recepten en genoot met de mensen om haar heen van al het lekkers. Ben jij benieuwd wat zij ervan vond? Kijk dan op dan snel even verder op charlies-kitchen.nl!

“…De prachtige foto’s maken de recepten helemaal af….”

Healthy Food Love

Anne van Healthy Food Love was bij de boekpresentatie aanwezig en schreef er een leuk blogje over. Geïnspireerd ging ze meteen aan de slag met de Breakfast Cookies en die kwamen mooi uit de oven! Lees meer op het blog van Anne.

YAM Glutenvrij

Wie bedenkt er dan ook een Oh My Pie! maand? Yes, het was Yam Glutenvrij die Oh My Pie! een maand lang in het zonnetje zette. Lees en kijk snel mee op yamglutenvrij.nl!

“…Wauw wat ben ik trots op Marike Bol. Ze heeft haar eigen boek: ‘OH MY PIE! Van glutenvrije last naar glutenvrij feestje’. En een feestje is het….”

Miss Glutenvrij

Foodblogger Bo van Beaufood, schreef een prachtig blog over mijn boek. Ook testte ze meteen het recept van het mango en citroen taartje. Zeg nou zelf, is dit taartje geen plaatje?!

“…al maanden kijk ik kwijlend naar haar foto’s op Instagram, waar Marike (aka de taartenkoningin) allerlei geweldige recepten post. Afgelopen week was ik bij de boeklancering en kreeg ik een voorproefje van de heerlijke taarten…”

Lisa goes Vegan

Oh, My! Wat vliegt de tijd, op dít moment van schrijven is het al weer een dik jaar geleden dat ik mijn boeklancering vierde! Ook Lisa deelde mee in die gezelligheid en op haar website schreef ze daarbij nog eens een leuk stukje over mijn boek. Ze testte meteen een heerlijk Oh My Pie! recept; De Vegan Liefdes Koekjes, welke je ook terug vind in het E-book!

Het volledige artikel kun je nalezen op Lisa’s website. Haar website staat ook vol aan lekkere plantaardige recepten, leuke hotspots & tips!

“…Het bakboek leest erg persoonlijk. De tekst staat vol leuke anekdotes, het is veel meer dan een verzameling glutenvrije recepten….”

Carola Bakt Zoethoudertjes

Heel toevallig ontmoette ik Carola van Carola bakt Zoethoudertjes op een leuke bakbeurs, de Cake & Bake Experience in Den Haag. We raakten aan de praat over allerlei bakpraatjes en natuurlijk was ik benieuwd wat zij van het boek zou vinden, waarop er bovendien ook nog eens spontaan mijn eerste Youtube filmpje ontstond!

“…de foto’s van de gerechten doen je al watertanden voordat je überhaupt een taartvorm hebt aangeraakt. De beschrijving bij de gerechten zijn typisch “Oh My Pie”: Marike maakt van elke taart een klein sprookje, met een bijzondere twist…..”

Healthy Life Lab

Vanaf het eerste moment is Lotta van Healthy Life Lab betrokken bij Oh My Pie!. Van een klein onzeker muurbloempje ontpopte Oh My Pie! zich uiteindelijk tot een stralende bloem. Lotta is o.a. coach & voedingsdeskundige en heeft de hele ontwikkeling vanaf de zijlijn meegekregen, des te mooier dat ik haar persoonlijk een boek kon overhandigen!

“…Dit inspirerende boek van taartentovenares Marike Bol bewijst dat een glutenvrij dieet geen straf hoeft te zijn. Als je maar de juiste producten gebruikt kan je de meest feestelijke creaties bakken…..”

De Hippe Vegetariër

Ook de dames van de Hippe Vegetariër doken met hun neus in het Oh My Pie! bakboek. Op de site van de Isabel Boerdam vind je heerlijke weetjes, wijntjes en hippe vegetarische gerechten. Wat een geweldige recensie verscheen er online op de Hippe Vegetariër! Lees het na op de website, zo bijzonder!

“…Het boek is een feestje voor de zintuigen geworden. Probeer het maar eens door te komen zónder dat het water je in de mond loopt….”

Puntgaaf Drukwerk

Het bedrijf achter de vormgeving en de eerste druk van het boek schreef over het proces van idee tot boek. Een geweldig bedrijf bruisend van creativiteit. Puntgaaf Drukwerk wist mijn ideeën om te toveren tot een prachtig boek boordevol unieke details, bovendien plaatsten ze een mooi review op hun website!