Oh My Pie! in de media

Oh My Pie in de Media

Het is altijd weer leuk als er iets leuks wordt geschreven of gepubliceerd over Oh My Pie in de media!

Ondertussen zijn er op heel wat media, super leuke reviews verschenen over mijn glutenvrije kookboek. Op deze pagina heb ik dan die mooie stukjes bij elkaar geplaatst.

Het Oh My Pie! boek koop je hier in de webshop. In het boek vind je dan ook enkel originele recepten, gemaakt met mooie, pure ingrediënten en natuurlijk altijd met een creatieve twist!

Naast het ontwikkelen van gluten-, lactosevrij én plantaardige recepten geef ik bovendien regelmatig High Tea’s & Workshops aan huis of locatie. Dit doe ik met heel veel liefde om zo mijn trouwe lezers en bezoekers te inspireren lekkere recepten te maken en in eigen keuken lekker los te gaan, ongeacht allergie of intolerantie!

Lees hieronder de reviews en ervaringen!