Healthy Life Lab

Op een paar pagina’s zijn speciale afbeelding geplaatst; als je eroverheen wrijft, ruik je alvast hoe jouw taart straks de heerlijkste geuren gaat verspreiden - Lotta van healthylifelab.nl“…de foto’s van de gerechten doen je al watertanden voordat je überhaupt een taartvorm hebt aangeraakt. De beschrijving bij de gerechten zijn typisch “Oh My Pie”: Marike maakt van elke taart een klein sprookje, met een bijzondere twist…..” – Healthy Life Lab

Vanaf het eerste moment is Lotta van Healthy Life Lab betrokken bij Oh My Pie!. Van een klein onzeker muurbloempje ontpopte Oh My Pie! zich uiteindelijk tot een stralende bloem. Lotta is o.a. coach & voedingsdeskundige en heeft de hele ontwikkeling vanaf de zijlijn meegekregen, des te mooier dat ik haar persoonlijk een boek kon overhandigen!

Hoe je balans te vinden in het leven met een happy lifestyle.

Op Healthy Life Lab vind je ook veel informatie op het gebied van gezondheid, voeding en eetproblematiek.  Lotta zet zich in met haar expertise als ervaringsdeskundige en fysio, om mensen op hun pad te helpen door het gezondheidsbos!

Ben je benieuwd wat zij van het boek vond? Lees dan snel mee!

naar Media overzicht