Persoonlijke masterclass

Samen gaan we aan de slag in jouw eigen keuken om aan al jouw glutenvrije bakproblemen een einde te maken!

Heb je geen idee hoe jij jouw favoriete baksels glutenvrij maakt? Sta je regelmatig twijfelend voor de voorraadkast omdat je geen idee wat je precies in huis zou moeten hebben om iets lekkers te maken? Heb je bepaalde recepten in je hoofd die je dolgraag zou willen maken maar waarvan je niet weet HOE je ze glutenvrij zou kunnen maken? Dol op glutenvrij brood maar het lukt jou maar niet om een lekker glutenvrij brood te maken? Eenvoudige glutenvrije tussendoortjes mét smaak? Of je wil nou echt eindelijk eens leren hoe je zo’n te gekke zebra cheesecake maakt? Dan is deze persoonlijke Masterclass écht iets voor jou!

Voor wie is de Masterclass aan huis?

De Masterclass aan huis is bedoeld voor jou om jou te inspireren om alle glutenvrije tools in handen te krijgen. Tijdens de persoonlijke Masterclass gaan we aan de slag met door jou uitgekozen recepten die ik vooraf zal personaliseren zodat ze helemaal naar wens zijn. We gaan op keukensafari in jouw eigen keuken en ik help jou eventueel bij het laten zien van de mogelijkheden van de producten die je al in huis hebt, zodat je met vernieuwde inspiratie aan de slag kan gaan!

Wat levert het jou op?

✅ Aan het einde van de dag ga je naar huis met 3 gepersonaliseerde recepten én het Oh My Pie! handboek.

✅ Je weet nu hoe je glutenvrije taartjes, broden en of cakes kan bakken zonder mislukkingen.

✅ Lukt het jou om de recepten die je zo graag wilde leren moeiteloos te maken. 

✅ Heb je al jouw bakvragen kunnen stellen en kun je zelf volop variëren met ingrediënten en recepten!

✅ Is glutenvrij eten een feest!

✅ Kun je na afloop altijd nog jouw vragen blijven stellen, wanneer je ergens tegenaan loopt.

✅ Ik neem de producten mee die we nodig hebben om jou kleurrijk te inspireren en te leren denken in mogelijkheden!

Reviews

“Dankzij Marike weet ik nu hoe ik zelf mijn eigen glutenvrije brood kan bakken. Lekker smeuïge en voedzaam. Ik heb nu veel minder buikpijn doordat ik weet hoe ik lekker glutenvrij kan eten waardoor ik beter voor mijzelf zorg! Echt een aanrader wanneer je gericht met jouw eigen bakvragen aan de slag wil gaan”.  — Sanne

“De taartjes van Marike zien er op Instagram altijd mooi uit. Bij mij kwamen ze vaak als een baksteen uit de oven. Ik besloot aan de slag te gaan met een persoonlijke Masterclass omdat ik zo graag ook lekker glutenvrij wilde leren bakken. Ik ben er nu achter wat ik verkeerd deed, doordat ik nu zoveel tips heb gekregen en heb gezien hoe het ook kan, lukt het mij nu om lekkere ontbijtkoek te maken en de lekkerste glutenvrije taartjes! Ze zien er ook nog eens mooi uit, wat ben ik blij!” — Gerda

“Mijn dochter en ik hebben de Masterclass samen gedaan. Een moeder dochter dag! Allebei kunnen we niet tegen gluten en tegen lactose. Nooit had ik gedacht dat ik zoveel bij zou kunnen leren! Marike kijkt echt naar de persoon en heeft ons verrast met recepten die voor ons onmogelijk leken. Nu sta ik iedere dag zingend in de keuken en weet ik precies welke producten ik het beste kan gebruiken. Wij zijn ongelofelijk blij met deze dag! Dankjewel Marike!”

DAT WIL IK OOK!

HOE WERKT HET?

Inspiratie call

Daarin bespreken we waar je tegenaan loopt, wat je graag zou willen leren en hoe ik jou zou kunnen helpen. 

Persoonlijke masterclass

Op deze dag gaan we samen aan de slag in jouw keuken, het is ook mogelijk om de Masterclass bij mij thuis in te plannen. Ik neem alle producten mee en recepten. Samen gaan we de hele dag aan de slag om allerlei glutenvrije baksels te maken!

Handboek en vragen

Na de Masterclass kun je mij altijd contacten voor vragen. Daarnaast geeft het handboek extra steun en is dit een geweldig naslagwerk!

Heb je interesse in een persoonlijke masterclass aan huis?