Samenwerken met Marike Bol

Jouw product in de kijker door een samenwerking met Marike Bol!

Heb je een tof (food)product en wil je via Marike Bol het bereik en de bekendheid vergroten? Dat kan! Ik deed al eerder samenwerkingen met o.a. LeevSchärWartmannHoeve RavensteinHeroDe NotenshopGreen Gypsy SpicesSmaaktDe glutenvrije webshop en Abbot Kinney’s.

Maak ook de volgende stap met jouw product!

Campagnes worden in de vorm van een blog uitgewerkt in combinatie met Instagram, maar samenwerken in de vorm van een video of alleen Instagram kan natuurlijk ook.

Voor meer opties en informatie kun je mijn management High Rollers Agency het beste even een mailtje sturen.

Reviews

Heeft u een restaurant/lunchroom of iets anders waar gegeten kan worden? Ik kom graag een keer langs om te proeven en schrijf er vervolgens een stukje over die bij de hotspots zal verschijnen. Heeft u een food gerelateerd product/apparaat dat getest moet worden? Een keukenmachine bijvoorbeeld? Dan lijkt het mij ook heel leuk deze uit te testen!

Bereik

BLOG – Mijn website www.marikebol.com wordt dagelijks goed bezocht! Maandelijks zijn er hier 55.000 unieke bezoekers te vinden.
INSTAGRAM – Mijn Instagram account is erg geliefd en heeft 86.300 volgers
FACEBOOK – De Oh My Pie! Facebook heeft zo’n 12.000 volgers

Masterclass op locatie

Naast het geven van Masterclasses vind ik het hartstikke leuk om Masterclasses aan huis te geven. Neem snel een kijkje bij de foto’s van de eerdere Masterclasses om alvast sfeer te proeven!